Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 sep 2017 - Anul XXII, nr. 214 (6630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 21 – 27 septembrie

Târgul Naţional de Muzică Folk - „O gură de folk", ediţia a II-a

În perioada 22 – 24 septembrie, la Gura Humorului va avea loc Târgul Naţional de Muzică Folk - „O gură de folk", ediţia a II-a, eveniment ce se va desfăşura, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură Gura Humorului. Programul celor trei zile este următorul: vineri, 22 septembrie, vor susţine recitaluri, începând cu ora 18:30, Sebastian Ionel, Dana Florian, Adi Bezna, Dan Manciulea, Cătălin Stepa, Adina Hodişan, Valentin Moldovan; sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 18:30, în recital: Marius Matache, Cosmin Vaman, Cristi Corcioveanu, Vasile Mardare, Nicu Zotta, Cezar Popescu, Ocru; duminică, 24 septembrie, începând cu ora 18:30, recitaluri ale artiştilor: Vlad Calimandriuc, Om Bun, Grup Folk „Classic", Ștefania Iacob, Gabriela Grădinariu, Dinu Olăraşu, Emeric Imre. Târgul Naţional de Muzică Folk 2017 este organizat de Asociaţia Folkul Acasă În Realitate şi Primăria Gura Humorului.

 

Târg de activităţi extraşcolare, la Shopping City Suceava

În perioada 23-24 septembrie, Shopping City Suceava organizează a doua ediţie a Târgului de activităţi extraşcolare, eveniment dedicat părinţilor şi copiilor de toate vârstele interesaţi să descopere cele mai atractive şi benefice oportunităţi de dezvoltare personală şi petrecere a timpului liber. Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 10.30, Clubul Sportiv Şah Suceava va organiza un concurs de şah pentru copii. Primii 3 clasaţi din fiecare grupă vor primi diplome şi medalii din partea Direcţiei Judeţene de Sport. În plus, pe toată durata târgului copiii sunt invitaţi să participe la ateliere de lucru demonstrative pentru copiii şi adolescenţii care doresc să-şi dezvolte abilităţile de vorbit în public, organizate de Clubul Toastmasters Suceava. Duminică, 24 septembrie, începând cu ora 12.00, va avea loc un spectacol de demonstraţii de arte marţiale susţinute de clubul AIKIDO, precum şi de capoeira, susţinute de Capoeira Suceava - Grupul Capoeira Brasil, dar şi de dans modern, oferite de Bucovina Dance Studio. Copiii au astfel ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate în parte şi pot opta pentru înscrierea la una dintre acestea. Târgul de activităţi extraşcolare are rolul de a stimula curiozitatea şi interesul copiilor în diverse domenii de activităţi extraşcolare care să-i disciplineze şi să-i responsabilizeze. Totodată, evenimentul le oferă părinţilor o multitudine de oferte educaţionale care să-i ajute să facă o alegere.

 

Joi, 21 septembrie

Simfonii de toamnă, ediţia a VI-a

Clubul Rotary Suceava – Bucovina va organiza, începând cu ora 19:00, a VI-a ediţie a evenimentului cultural Simfonii de toamnă. Sucevenii şi nu numai vor petrece o seară memorabilă de toamnă în compania renumiţilor artişti de la Filarmonica Moldova din Iaşi, artişti care vor interpreta arii celebre. Pentru câteva ore, municipiul Suceava va vibra, va intra în febra emoţiei unei sărbători culturale de elită. Instrumentiştii, sub bagheta dirijorilor Bogdan Chiroşcă şi Doru Morariu, orchestra şi corul vor reuni 140 de artişti de elită pe scena suceveană amenajată în aer liber. Concertul extraordinar va avea loc pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, accesul făcându-se doar pe bază de invitaţie, începând cu ora 18.00.

 

Lansarea volumului „Elite sportive de pe Valea Soloneţului”, la Suceava

Volumul „Elite sportive de pe Valea Soloneţului”, avându-i ca autori pe prof. Niculai Strugariu, Cezar Vasile Strugariu şi dr. Ioan Ieţcu, va fi lansat la Suceava. Evenimentul se va desfăşura sub egida Cenaclului literar al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava şi va avea loc de la ora 11:00, în separeul restaurantului Brădet din Suceava.


Vineri, 22 septembrie

Soul Serenade & Russell Ramirez, la Casa de Cultură din Rădăuţi

Fundaţia Eden organizează, de la ora 19:00, la Casa de Cultură din Rădăuţi, evenimentul cultural susţinut de Soul Serenade & Russell Ramirez.

 

Volumul „Moldova bisericilor de lemn” va fi lansat vineri, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni

De la ora 16.00, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni va avea loc lansarea volumului „Moldova bisericilor de lemn”, album de reportaj, semnat de Otilia Bălinişteanu. Volumul, prefaţat de etnologul Emilia Pavel, va fi prezentat de scriitorul Grigore Ilisei şi de pr. protoiereu Adrian Dulgheriu. Evenimentul va fi moderat de pr. Teodor Brădăţanu.

 

Sâmbătă, 23 septembrie

Discoteca de altădată

Începând cu ora 21.00, la Oscar Wilde, Discoteca de altădată. Invitat Dj/Mc Jacky.

Rezervări: 0751 350 575, 0330 803 102. Str. Ștefan cel Mare, Nr. 26, vizavi de Parcul Central.

 

Soul Serenade & Russell Ramirez

Soul Serenade & Russell Ramirez vor concerta sâmbătă, 23 septembrie, la ora 20:00, la Old Times Suceava.

 

"D'ale Carnavalului", la Teatrul "Matei Vişniec"

De la ora 19:00, pe scena Teatrului „Matei Vişniec" din municipiul Suceava va avea loc spectacolul "D'ale carnavalului" de Ion Luca Caragiale. Regie Tudor Lucanu. Rezervări bilete: telefon 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro (Luni-Vineri între 8:00-14:00). Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00

 

Drive-in Cinema LEO Bucovina

În parcare la Iulius Mall Suceava, LEO Bucovina Suceava organizează, începând cu ora 21:00, un eveniment caritabil inedit, respectiv un drive-in cinema. Acesta este un cinema în aer liber, la care accesul se face doar cu maşina, pe baza unei invitaţii. Evenimentul va avea loc în parcarea Iulius Mall Suceava, iar intrarea se va face începând cu ora 19:00. Filmul "Fast and Furious 8" va fi proiectat la ora 21:00 pe un ecran de mari dimensiuni, iar coloana sonoră va fi transmisă prin intermediul frecvenţei radio direct în maşinile spectatorilor. Acest eveniment are ca scop strângerea de fonduri pentru copii de la Aşezământul „Sfântul Ierarh Leontie" de la Rădăuţi. Invitaţiile pot fi procurate de la membrii clubului LEO Bucovina.

Informaţii suplimentare la telefon: 0753 117 002.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei