Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 sep 2017 - Anul XXII, nr. 214 (6630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

22 – 24 septembrie

Trei seri de recitaluri la Târgul Național de Muzică Folk, ediția a II-a, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 22 – 24 septembrie, la Gura Humorului va avea loc Târgul Național de Muzică Folk - „O gură de folk", ediția a II-a, eveniment ce se va desfășura, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură Gura Humorului. Președintele Asociației Folkul Acasă În Realitate, Sorin Poclitaru, a anunțat lista artiștilor care vor urca pe scena Casei de Cultură din Gura Humorului, cu ocazia celei de a II-a ediții a Târgului Național de Muzică Folk. Târgul de Folk va include, pe lângă recitaluri și standuri de albume folk și merchandising, și alte evenimente conexe. Programul celor trei zile este următorul: vineri, 22 septembrie, vor susține recitaluri, începândcu ora 18:30, Sebastian Ionel, Dana Florian, Adi Bezna, Dan Manciulea, Cătălin Stepa, Adina Hodișan, Valentin Moldovan; sâmbătă, 23 septembrie, începândcu ora 18:30, în recital: Marius Matache, Cosmin Vaman, Cristi Corcioveanu, Vasile Mardare, Nicu Zotta, Cezar Popescu, Ocru; duminică, 24 septembrie, începândcu ora 18:30, recitaluri ale artiștilor: Vlad Calimandriuc, Om Bun, Grup Folk „Classic", Ștefania Iacob, Gabriela Grădinariu, Dinu Olărașu, Emeric Imre. Prețurile biletelor și abonamentelor sunt următoarele: preț abonament pentru trei zile (concert + after party): 150 de lei; preț bilet/seară – concert fără after party: 50 de lei, preț bilet/seară – concert + after party: 80 de lei. After - party-urile vor avea loc în serile de vineri și sâmbătă. Târgul Național de Muzică Folk 2017 este organizat de Asociația Folkul Acasă În Realitate și Primăria Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei seri de recitaluri la Târgul Național de Muzică Folk, ediția a II-a, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei seri de recitaluri la Târgul Național de Muzică Folk, ediția a II-a, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei