Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 sep 2017 - Anul XXII, nr. 214 (6630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concurs de pescuit

Cupa Help And Advice, ediţia a II-a, ”In memoriam Sorin Vezeteu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Internaţională Help And Advice Suceava organizează sâmbătă, 23 septembrie, între orele 7:00 – 16:00, Cupa Help And Advice, ediţia a II-a, ”In memoriam Sorin Vezeteu”, un concurs de pescuit care va avea loc pe Lacul - Florin Dăscălescu, Podul Vătafului, municipiul Suceava (după depozitul AutoNet  - Herald SRL - se face dreapta de pe Aleea Dumbrăvii – Burdujeni).
Vor fi organizate 25 de echipe, formate din doi membri, iar taxa de participare este de 100 de lei/echipă. Taxa se achită direct la organizator, în ziua concursului, în urma înscrierii prin telefon sau email. Tragerea la sorţi a standurilor se face în ziua concursului. Sumele obţinute din taxa de participare vor face obiectul unei donaţii către familia poliţistului Sorin Vezeteu, ucis în timpul serviciului, în Gara Burdujeni din municipiul Suceava, pe 20 iulie 2017. Fiind un eveniment caritabil sunt aşteptate şi acceptate donaţii benevole, care însă nu vor avea legătură cu competiţia de pescuit.

Participanţii se vor aduna sâmbătă, 23 septembrie, la ora 07:00. Între orele 07:00-07:30 vor avea loc tragerea la sorţi a standurilor şi prezentarea regulamentului. Între orele 07:30 şi 08:00, echipele se campează pe standuri, sondează apa, nădesc, dar nu pot pescui. Startul competiţiei se dă la ora 08:00, iar concursul se încheie la ora 14:00. Dacă un concurent se află în dril la momentul încheierii concursului, se mai acordă 15 minute pentru scoaterea peştelui. Toţi participanţii vor primi diplome de participare şi câte un pachet de start. Persoane de contact: Radu Alexa, telefon: 0744 523 923; email - help.and.advice.2016@gmail.com; Vasile Brânză, telefon: 0745 964 954, IPA Regiunea 1 Suceava: Ion Onişoru – secretar – telefon: 0752 001 750.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa Help And Advice, ediţia a II-a, ”In memoriam Sorin Vezeteu”.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupa Help And Advice, ediţia a II-a, ”In memoriam Sorin Vezeteu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei