Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iul 2017 - Anul XXII, nr. 149 (6565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube

Un incendiu pornit de la o afumătoare nesupravegheată a distrus anexele unei gospodării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii au produs pagube importante în două gospodării din mediul rural, având drept cauze neatenția proprietarilor şi un scurtcircuit la instalația electrică.

Luni seara, în jurul orei 21.20, un apel la 112 sesiza faptul că la gospodăria unei femei de 54 de ani din satul Arghira al comunei Preutești a izbucnit un incendiu la grajd. La fața locului au ajuns pentru intervenție pompierii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Preuteşti, care au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în seara acelei zile, proprietara a aprins focul într-o afumătoare construită în camera unei anexe, pentru a prăji niște carne. Femeia a plecat la treabă, lăsând focul nesupravegheat, iar când a revenit a observat că acoperișul anexei de lângă afumătoare, folosită ca adăpost pentru animale, a luat foc. Au ars acoperişul adăpostului de animale pe 80 mp şi circa o tonă de fân și s-au degradat aproximativ 40 de metri pătrați dintr-un perete din lemn al construcţiei, valoarea pagubelor înregistrate fiind de circa 5.000 de lei. Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind aprinderea focului de la flacăra din afumătoarea improvizată.

În aceeași noapte, pompierii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au ajuns cu două autospeciale în comuna Satu Mare, unde, la o gospodărie, izbucnise un incendiu despre care au fost anunţaţi în jurul orei 04.45. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o bucătărie de vară şi în interiorul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga clădire şi la gospodăriile învecinate. Focul a distrus acoperișul pe 30 de metri pătrați, mobilier, aparate electrocasnice, precum și tâmplăria din lemn împreună cu lambriurile. După lichidarea focului, pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului efectul termic al curentului electric, produs de un conductor electric defect sau neizolat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu pornit de la o afumătoare nesupravegheată a distrus anexele unei gospodării.
 Vizualizări articol: 2832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu pornit de la o afumătoare nesupravegheată a distrus anexele unei gospodării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei