Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iul 2017 - Anul XXII, nr. 149 (6565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O surpriză şi nu prea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După două zile de iarbă, orice o însemna asta, dacă ar fi să aleg ceva ce m-a impresionat, aş spune Rafa Nadal. A reuşit să fie dominant pe iarbă, contra unui jucător familiar cu iarba (australianul Millman), dar mai ales cu un joc perfect adecvat suprafeţei! Când şi cum o fi reuşit spaniolul să facă trecerea, să-şi ajusteze atât de bine loviturile?! Cred că ţine şi de experienţă, dar şi de încredere. Aruncând o privire peste posibilii săi adversari, observ că abia din sferturi încolo apar nume care ar putea crea cu adevărat pericol. Sigur, nici cei de pe traseul intermediar nu sunt dinainte învinşi, numai că avem deja ca reper acest prim meci al lui Rafa, aşa că se poate da fără mari emoţii un pronostic favorabil. Nici celălalt mare favorit de pe partea aceasta a tabloului n-a stat prea mult pe teren, Murray fiind foarte expeditiv cu kazahul Bublik, un adversar numai bun pentru încălzire. Dar chiar şi aşa, Djokovic şi Federer, de unde aveau adversari consideraţi dificili pentru turul întâi, au stat şi mai puţin pe teren, Klizan şi respectiv Dolgopolov retrăgându-se în setul secund, spre dezamăgirea spectatorilor. Surpriza (şi nu prea) a fost servită de Wawrinka, acesta fiind surclasat de tupeul longilinului Medvedev. E drept, nici Stan nu a fost în apele sale, deplasarea lui, oricum nu prea grozavă, fiind afectată de o problemă la genunchi. Nu putem să încheiem cu băieţii fără să pomenim, din păcate, înfrângerea lui Marius Copil, care nu a putut trece de neamţul Gojowczyk. Jucătorul nostru a intrat direct pe tablou, dar poate că tocmai asta nu l-a ajutat...

La fete, propun să remarcăm sobru că Simona şi-a făcut primul meci uşor, adică exact ce trebuia, dar şi că a scăpat deja de două adversare potenţial periculoase în tururile imediat următoare, gazda Robson şi mai vechea cunoştinţă Bouchard. Astăzi, Simona joacă împotriva unei tinere jucătoare brazilience, faţă de care o separă o mare diferenţă de talie. Desigur, sperăm ca diferenţa de scor să fie în sens invers. Dintre celelalte reprezentante ale noastre, doar Monica Niculescu a pierdut în primul tur, Irina Begu, Ana Bogdan şi Sorana Cârstea trecând cu brio mai departe, toate în minimum de seturi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O surpriză şi nu prea.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O surpriză şi nu prea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei