Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iul 2017 - Anul XXII, nr. 149 (6565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dată uitării

A uitat unde a parcat maşina şi a reclamat la Poliţie că i-a fost furată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surpriză pentru un bărbat din municipiul Suceava care, după ce a reclamat la poliție că îi fusese furat autoturismul dintr-o parcare din oraș, și-a amintit cu greu că tocmai el fusese cel care parcase mașina în altă parte, însă doar după ce autovehiculul a fost găsit de polițiști.

Incidentul mai puțin obișnuit a avut loc luni după prânz, când bărbatul de 49 de ani a sunat la 112, anunțând că în aceeași zi, între orele 09.00- 14.50, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca BMW, care fusese lăsat în parcarea MPO de pe strada Mărăști. Polițiștii care au pornit investigarea cazului au constatat faptul că în aceeași dimineață, bărbatul a venit la serviciu cu autoturismul, pe care l-a lăsat parcat în jurul orei 07.00 în fața magazinului Neoactiv. Proprietarul mașinii le-a spus polițiștilor că în jurul orei 09.00 a revenit la autoturism, din interiorul căruia a luat niște scule. La terminarea programului însă, în jurul orei 14.50, în momentul în care a revenit în parcare, bărbatul a constatat că autoturismul dispăruse, acesta bănuind că a fost furat de persoane necunoscute. În urma luării semnalmentelor mașinii și a investigațiilor făcute, polițiștii au reușit să identifice autoturismul BMW parcat regulamentar pe bulevardul George Enescu din municipiu, în apropierea blocului DZ 5, pe sensul de deplasare dinspre Catedrală spre Nordic.

După ce bărbatul și-a recunoscut autoturismul ca fiind al său, el și-a adus aminte faptul că în aceeași zi, în jurul orei 13.00, în urma unei solicitări de închidere a apei reci, el s-a deplasat cu autoturismul său pe bulevardul George Enescu și l-a parcat în locul în care a fost găsit de polițiști. El le-a povestit polițiștilor că pur și simplu a uitat faptul că și-a mutat singur mașina, pentru gestul său de a apela abuziv un număr unic pentru apeluri de urgență fiind sancționat contravențional cu o amendă de 500 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A uitat unde a parcat maşina şi a reclamat la Poliţie că i-a fost furată.
 Vizualizări articol: 5729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A uitat unde a parcat maşina şi a reclamat la Poliţie că i-a fost furată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei