Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2016 - Anul XXI, nr. 229 (6342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi

Se pregăteau să-şi strângă porumbul, dar hoţii le-au luat-o înainte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sezonul de recoltare a porumbului a început nu doar pentru ţăranii care au muncit, ci şi pentru hoţi. Două fapte de furt de porumb de pe ogor au fost sesizate Poliţiei pe parcursul zilei de miercuri, unul în satul Măneuţi-comuna Frătăuţii Vechi şi unul la Mitocu Dragomirnei.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00, Constantin U., din Măneuţi, a sesizat Poliţia că în noaptea precedentă hoţii i-au sustras porumb de pe o suprafaţă ce îi aparţine. Bărbatul a relatat că în seara zilei de marţi a mers la terenul de 1.000 de mp şi a verificat cultura. Totul era în regulă, iar a doua zi dimineaţă bărbatul şi tatăl său au mers din nou pe teren, pentru a se apuca de recoltat porumbul. Peste noapte, o parte din recoltă dispăruse.

Agenţii de la Postul de Poliţie Frătăuţii Vechi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de "furt calificat", înregistrat deocamdată cu AN (autori necunoscuţi).

Miercuri seară, în jur de ora 19.00, poliţiştii de la Secţia Rurală Adâncata au fost sesizaţi prin 112 de Gheorghe S., în vârstă de 48 de ani, care a relatat că, chiar în acel moment, două persoane de etnie romă culeg porumbul rămas în urma recoltării mecanizate de pe terenul său.

În aceeaşi zi, bărbatul făcuse recoltarea mecanizat, iar spre seară s-a dus la teren să culeagă porumbul rămas. La faţa locului au fost identificaţi autorii, un bărbat şi o femeie, care aveau asupra lor trei saci de porumb.

După ce şi-a recuperat porumbul, proprietarul terenului a declarat că nu doreşte să depună plângere penală împotriva celor doi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se pregăteau să-şi strângă porumbul, dar hoţii le-au luat-o înainte.
 Vizualizări articol: 4252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Se pregăteau să-şi strângă porumbul, dar hoţii le-au luat-o înainte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei