Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2016 - Anul XXI, nr. 229 (6342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Voluntariat

Lucrări de reparaţii la grădiniţele „Pinochio” din Fălticeni şi Nr. 2 din Clit, comuna Arbore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

27 de electricieni şi instalatori E.ON din zonele Rădăuţi şi Fălticeni au lăsat deoparte, în zilele de 27 și 28 septembrie, sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru preșcolarii de la Grădiniţa „Pinochio” din Fălticeni şi de la Grădiniţa Nr. 2 din Clit, comuna Arbore. După câteva ore de muncă, spaţiile au căpătat un aer de prospeţime prin lucrări de „reparaţii, vopsitorie şi văruire”. Directorul Şcolii Gimnaziale Arbore, Vasile Pahomi, a declarat că apreciază „ajutorul dat de voluntarii E.ON pentru îmbunătăţirea condiţiilor în care se desfăşoară procesul educativ în unitatea noastră. Gestul este unul lăudabil, un exemplu demn de urmat şi de alţi agenţi economici. Lucrările executate de voluntari ne-au acoperit o parte din necesităţile existente, copiii având parte de un mediu de instruire şi joacă mai atrăgător pentru ei”. Director general adjunct E.ON Distribuţie România, Teona Oltean, a declarat că „împreună cu colegii din zonele Fălticeni şi Rădăuţi ne-am propus să contribuim la îmbunătăţirea condiţiilor în care se derulează activitatea în cele două grădiniţe. Acţiunile de voluntariat constituie o constantă în activitatea noastră, încercând prin acestea să schimbăm în bine viaţa oamenilor din comunităţile în care trăim şi activăm. În cele câteva ore petrecute în lumea copiilor ne-am simţit minunat, mai ales că în urma acţiunii noastre copiii vor avea parte de un mediu mai prietenos”.  Anual, după cum au declarat reprezentanţii E.ON, „peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de reparaţii la grădiniţele „Pinochio” din Fălticeni şi Nr. 2 din Clit, comuna Arbore.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrări de reparaţii la grădiniţele „Pinochio” din Fălticeni şi Nr. 2 din Clit, comuna Arbore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei