Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2016 - Anul XXI, nr. 229 (6342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat pentru cultură

Cornel Grosar reprezintă municipalitatea suceveană la conducerea Teatrului „Matei Vişniec”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Instituţia culturală a Sucevei cel mai recent înfiinţată, Teatrul „Matei Vişniec”, are de acum la conducere un for decizional, Consiliul de Administraţie, care nu s-a putut întruni în lipsa unui reprezentant al Consiliului Local Suceava, care este şi principalul finanţator. Începând de ieri, postul respectiv, care este doar onorific, pentru că nu există nici o remuneraţie, este ocupat de consilierul local Cornel Grosar.

Desemnarea unui reprezentant al deliberatului local în Consiliul de Administraţie al Teatrului „Matei Vişniec” a fost blocată timp de trei luni, în lipsa unui consens politic. Propunerea PNL Suceava a fost Angela Zarojanu, în vreme ce de la PSD a fost propus Cornel Grosar, dar, la o şedinţă anterioară, ambele nominalizări nu au întrunit numărul de voturi necesar.

Propunerile au fost menţinute, de ambele părţi, şi la şedinţa de ieri după-amiază, numai că, de această dată, voturile au înclinat în mod evident în favoarea lui Cornel Grosar.

Pentru că ambii candidaţi şi-au dorit la fel de mult această funcţie, care nu le conferă decât beneficii de imagine, într-un gest de fair-play, după ce a mulţumit pentru încrederea acordată, Cornel Grosar a propus ca Angela Zarojanu să fie invitat permanent la toate şedinţele Consiliului de Administraţie al Teatrului „Matei Vişniec”, fiind convins că împreună pot contribui la dezvoltarea activităţii culturale din Suceava.

Conform regulamentului de organizare a Teatrului „Matei Vişniec”, Consiliul Administrativ are rol deliberativ, iar în componenţa sa intră preşedintele – directorul general, reprezentantul Consiliului Local, consilierul juridic şi doi reprezentanţi ai salariaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cornel Grosar reprezintă municipalitatea suceveană la conducerea Teatrului „Matei Vişniec”.
 Vizualizări articol: 1777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cornel Grosar reprezintă municipalitatea suceveană la conducerea Teatrului „Matei Vişniec”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei