Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2016 - Anul XXI, nr. 229 (6342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc şi-a anunţat candidatura ca independent la Camera Deputaţilor

Vineri, 30 Septembrie 2016 (14:02:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un consilier local PNL din Câmpulung Moldovenesc a anunțat că va candida ca independent pentru Camera Deputaților, la alegerile generale din 11 decembrie. Este vorba despre președintele Asociației de Psihiatrie Socială din România, medicul psihiatru Alexandru Paziuc. Doctorul a declarat într-o conferință de presă pe care a organizat-o vineri, la Complexul hotelier „Gloria” din Suceava, că a luat decizia de a candida pentru că s-a săturat să asiste la acest circ politic, despre care a spus că nu este altceva decât un spectacol hidos care se repetă de la Revoluție încoace, are aceeași regie, aceiași actori și din păcate aceiași spectatori, aparent neputincioși.

„Este, dacă vreți, un adevărat coșmar politic întreținut de promisiuni și minciuni, de discursuri demagogice și ipocrite, de corupție, de șantaj, de parlamentari penali dar imuni, de legi interpretabile bune pentru unii și rele pentru ceilalți, de politizarea excesivă a instituțiilor statului, de promovarea incompetenței și nonvalorii. Cu toții am sperat la o reală schimbare, la o reformă a clasei politice, la <Un punct și de la capăt>. Din păcate, când mă uit la actualele propuneri ale partidelor văd aceiași oameni sau mai exact aceleași grupuri de oameni mânați de aceleași interese meschine ce blochează reformarea clasei politice, blochează accesul corect și pe criterii de performanță și profesionalism în Parlamentul României devenit o mare rușine națională  cu o cotă de încredere care ar trebui să ne îngrijoreze pe toți. În fapt trăim într-o societate marcată de o profundă disoluție a valorilor, iar o societate care nu permite afirmarea, dezvoltarea persoanei este o societate slabă, cu indivizi săraci, neputicioși și manipulabili”, a declarat Paziuc. El a menționat că nu mai vrea să fie un spectator neputincios la acest spectacol și, de aceea, s-a hotărît să se implice.

Pentru candidatura la Camera Deputaților, Alexandru Paziuc are nevoie de cel puțin 5.820 de semnături, reprezentând 1% din totalul alegătorilor din județul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul psihiatru Alexandru Paziuc şi-a anunţat candidatura ca independent la Camera Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 4202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Medicul psihiatru Alexandru Paziuc şi-a anunţat candidatura ca independent la Camera Deputaţilor4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei