Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2016 - Anul XXI, nr. 229 (6342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârșit tragic

Bărbatul care a stat trei săptămâni în comă după ce a fost lovit de cal a murit în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul din Bosanci, în vârstă de 65 de ani, care în urmă cu trei săptămâni a suferit un grav accident după ce a fost lovit de cal și târât zeci de metri pe câmp, a murit miercuri dimineață în Spitalul Județean Suceava. În urma morții bărbatului, polițiștii au schimbat încadrarea juridică în cadrul dosarului penal deschis, în ucidere din culpă, dispunând efectuarea unei necropsii pentru clarificarea cauzelor care au dus la deces.

Momentele cumplite s-au petrecut pe 7 septembrie. Aurel Șutu a plecat cu căruța pe un câmp din zona Nimerceni, unde avea cultivat porumb. La un moment dat, fără a se ști din ce motiv, bărbatul a căzut între căruță și cal și în urma sperieturii calului, acesta și-a lovit stăpânul cu copita, după care a plecat din loc. În acel moment căruța a trecut peste bărbat, după care l-a târât pe o distanță de câteva zeci de metri. Aflat în stare gravă, bărbatul a fost găsit mai târziu de fratele său, care l-a urcat într-o mașină și l-a transportat spre un drum accesibil ambulanței, de unde a fost preluat şi dus la spital. Ajuns în comă și cu leziuni grave la spital, bărbatul a fost diagnosticat cu politraumatism prin agresiune animală, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și sindrom contuzional traumatism toraco-abdominal. El a fost internat de urgență în secția de Terapie Intensivă, unde medicii au încercat în toată această perioadă să-i trateze leziunile, însă din păcate el nu a mai putut fi salvat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a stat trei săptămâni în comă după ce a fost lovit de cal a murit în spital.
 Vizualizări articol: 4342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a stat trei săptămâni în comă după ce a fost lovit de cal a murit în spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei