Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2016 - Anul XXI, nr. 3 (6116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schi

Pârtia Şoimul din Gura Humorului ar putea fi deschisă la finalul acestei săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pârtia Şoimul din complexul Ariniş din Gura Humorului ar putea fi redeschisă la finalul acestei săptămâni. Managerul pârtiei, Sorin Covaliu, ne-a declarat că în momentul de faţă se înzăpezeşte partea superioară a pârtiei Şoimul, existând şanse mari ca aceasta să fie deschisă pentru schiori sâmbătă sau duminică. El a precizat că programul pe pârtia Şoimul va fi între orele 12:00 şi 20.00, de luni şi până vineri, şi între orele 10:00-20:00 în zilele de sâmbătă şi duminică. Programul pârtiei poate fi extins şi după ora 20:00, însă doar în situaţia în care vor fi minim 25 de schiori plătitori. Pârtia Şoimul din Gura Humorului are o lungime de 1.478 de metri, cu o diferenţă de nivel de 283 de metri şi dispune de cinci tunuri de zăpadă. Pârtia dispune şi de instalaţie de nocturnă, cu 80 de stâlpi de iluminat, precum şi de un echipament telescaun pe o lungime de 1.349 de metri, cu o capacitate de transport de 1.200 de persoane/oră.

Sorin Covaliu a precizat că, în momentul de faţă, la Gura Humorului se poate schia pe pârtia de începători Şoimul II, care este deschisă între orele 12:00 şi 17:00, de luni şi până vineri, şi între orele 10:00 şi 17:00, în zilele de sâmbătă şi duminică. Programul pe pârtia Şoimul II va fi extins, în situaţia în care va fi deschisă şi pârtia Şoimul.

Pârtia Şoimul II are o lungime de 550 de metri, lăţimea de 60 de metri şi o înclinaţie de 20%, fiind dotată cu o instalaţie de teleschi. Cele două pârtii din Gura Humorului au acelaşi punct de plecare.

Sorin Covaliu a mai spus că schiorii pot achiziţiona anul acesta cartele de acces pe pârtie în valoare de 50 de lei cu 12 puncte, 100 de lei - 30 de puncte, 180 de lei – 60 de puncte, 240 de lei – 90 de puncte şi 600 de lei – 300 de puncte. O urcare cu telescaunul pe pârtia Şoimul costă două puncte, iar o urcare cu teleschiul pe pârtia Şoimul II costă un punct. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pârtia Şoimul din Gura Humorului ar putea fi deschisă la finalul acestei săptămâni.
 Vizualizări articol: 2038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pârtia Şoimul din Gura Humorului ar putea fi deschisă la finalul acestei săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă catalană – versiune dietetică În versiunea sa originală, crema catalană este un desert spaniol savuros și foarte aromat, în esență o cremă de ou cu zahăr caramelizat desupra. Pentru persoanele care preferă o dietă fără ou, o versiune asemănătoare a preparatului, dar... Citeşte