Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2016 - Anul XXI, nr. 3 (6116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Simona începe cu o pauză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu vreu să intru pe tărâmul speculaţiilor, ar fi într-adevăr cinic să fie vorba despre o stratagemă. Dar, oricum am întoarce-o, tot e un eşec pentru ea şi staff-ul ei. Mesaje optimiste peste mesaje optimiste, antrenor de talie mondială trecut de la lucru cu ziua la normă întreagă, iar în „ziua nunţii”... ni se spune pas. Nicio vorbă până atunci despre vreo problemă medicală, ceea ce i-a făcut pe unii să avanseze ideea că de fapt n-a vrut să rişte o înfrângere în primul meci al anului. Cum ar veni, din superstiţie! După cum ştiţi, urma să debuteze cu Vika Azarenka, bielorusa degajând o senzaţie de forţă neaşteptată în primul tur în care a desfiinţat-o pur şi simplu pe rusoaica Vesnina. Din comunicatul de presă al Simonei înţelegem că accidentarea la călcâi nu e gravă, doar că nu a dorit să rişte, în perspectiva protejării principalului scop al începutului de 2016, adică Open-ul australian. Desigur, Simona putea să trateze meciul ca pe un antrenament, că de-astea oricum va face, însă aici putea să intervină nu numai superstiţia de care pomeneam, ci şi o anumită teamă faţă de reacţia „fanilor”, inclusiv ai celor din presă. Poate părea exagerat, dar impresia mea este că reacţiile negative o influenţează, chiar dacă ea declară că se protejează prin lipsa lecturii. E adevărat, nici aşa nu are parte de prea multă înţelegere şi aici vine partea amuzantă: ca orice om, Cristian Geambaşu, editorialist la Gazetă, şi-o fi propus şi el să fie mai bun în 2016. Mai bun nu din punct de vedere profesional, că aici e deja în Olimp, ci din punct de vedere uman. Aşa că a produs o raritate, un articol pozitiv despre Simona, ceva legat de zâmbetul ei, emoţionant, ce să mai... Şi pac, vine Simona şi-l loveşte pe la spate cu anunţul de retragere! Păi puteau rămâne lucrurile aşa? Nicidecum, Geambaşu revine la o zi distanţă (nu ştiu dacă şi-o fi găsit loc atât de repede şi în ediţia scrisă, dar pe blogul gsp nu-l împiedică nimeni să se desfăşoare) şi spune totul încă din titlu, ceva de genul „am greşit, nu era zâmbetul ei”! Dar multe altele s-au stârnit, cu siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona începe cu o pauză.
 Vizualizări articol: 1468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Simona începe cu o pauză5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă catalană – versiune dietetică În versiunea sa originală, crema catalană este un desert spaniol savuros și foarte aromat, în esență o cremă de ou cu zahăr caramelizat desupra. Pentru persoanele care preferă o dietă fără ou, o versiune asemănătoare a preparatului, dar... Citeşte