Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2016 - Anul XXI, nr. 3 (6116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imprudenţă

A vrut să dezgheţe conductele de apă cu un aprinzător, dar gazele acumulate i-au explodat în faţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O explozie a avut loc luni după-amiază în gospodăria unui bărbat de 46 de ani, din comuna Satu Mare, după ce o acumulare de gaze s-a aprins instantaneu, provocând rănirea proprietarului. Accidentul a fost sesizat poliţiştilor Secţiei Rurale Marginea, care au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile în gospodăria celui rănit.

În urma datelor culese de la faţa locului aceştia au stabilit că, în jurul orei 17.20, bărbatul s-a deplasat în beciul aflat în curtea casei sale, loc în care era amplasat hidroforul care alimenta locuinţa cu apă. Din cauza gerului din ultimele zile, instalaţia hidroforului îngheţase, bărbatul vrând să dezgheţe conductele de apă. Acesta a coborât în camera unde era amplasată instalaţia, o încăpere strâmtă cu dimensiuni de 1,5 metri pe 1 metru şi cu înălţimea de 1 metru şi în care montase o instalaţie de încălzire anexată la o butelie de aragaz. Avea asupra lui un aprinzător cu flacără aprins, cu care voia să aprindă instalaţia de încălzire, şi în momentul în care a ridicat capacul încăperii, din cauza acumulării de gaze din interior, s-a produs o explozie.

În urma acesteia bărbatul a suferit arsuri şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Rădăuţi, fiind diagnosticat cu arsuri de gradul II pe faţă şi pe palma stângă. Ulterior bărbatul rănit a fost transferat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Suceava pentru internare şi îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis în acesta caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să dezgheţe conductele de apă cu un aprinzător, dar gazele acumulate i-au explodat în faţă.
 Vizualizări articol: 2014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A vrut să dezgheţe conductele de apă cu un aprinzător, dar gazele acumulate i-au explodat în faţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă catalană – versiune dietetică În versiunea sa originală, crema catalană este un desert spaniol savuros și foarte aromat, în esență o cremă de ou cu zahăr caramelizat desupra. Pentru persoanele care preferă o dietă fără ou, o versiune asemănătoare a preparatului, dar... Citeşte