Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2016 - Anul XXI, nr. 3 (6116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La ce boli ești predispus, în funcție de zodie

Știai că există persoane predispuse către anumite afecţiuni în funcţie de zodie? Mai mult, zodiile reacționează în mod diferit atunci când se îmbolnăvesc. Iată la ce boli sunt predispuse cele 12 semne zodiacale!

 

Berbec

Marcați de influența planetei Marte, Berbecii sunt firile cele mai dinamice ale zodiacului. Cum Marte le guvernează capul și fața, cele două emisfere cerebrale, ochii, glanda pineală și dinții, ,,copiii'' zodiacului, cum li se mai spune nativilor Berbec, au mai întotdeauna o cicatrice în zona capului, semn al firii lor aventuroase.

Boli: cel mai adesea, berbecii se confruntă cu migrene, nevralgii, insomnii sau stări de leșin.

Cum reacționează la boală: datorită energiei excepționale de care dispun, nativii berbecii luptă foarte bine cu boala. De cele mai multe ori, afecțiunile se manifestă în forme acute, însă energia de care dispun îi face să se recupereze foarte repede. Berbecii sunt genul de persoane care nu se plâng și care preferă să se retragă atunci când se îmbolnăvesc.

Ce îi imbolnvește: monotonia, lipsa provocărilor, problemele existențiale sau planurile pe care nu le duc la bun sfârșit.

 

Taur

Taurii stau sub semnul planetei Venus, care întruchipează fertilitatea. În corpul uman, zodia taurului guvernează gâtul, amigdalele, laringele și faringele, ceafa, urechile și glanda tiroidă.

Boli: pentru că uneori gustă peste măsură din plăcerile vieții, taurii suferă deseori de boli ale stomacului, amigdalită, laringită, dar și de boli ale aparatului genital.

Cum reacționează la boală: taurul este recunoscut pentru încăpăţânare, fapt care îl face să meargă la medic doar în ultima clipă. După ce merge la un consult, taurul este foarte atent la medicamentele prescrise de medic și le ia doar dacă este absolut necesar.

Ce îi îmbolnăvește: oboseala accentuată, alimentaţia nesănătoasă, stresul și frica de a pierde confortul material.

 

Gemeni

Deși sunt agili, rapizi și deosebit de îndemânatici, nativii gemeni nu sunt, totuși, înzestrați cu forță fizică. Mercur, planeta lor guvernatoare, le conferă un temperament nervos și dinamic, ei având o mare disponibilitate către comunicare. În corpul uman, gemenii sunt considerați guvernatorii căilor respiratorii superioare, ai plămânilor, ai umerilor și mâinilor.

Boli: gemenii suferă adesea de stări de anxietate, tendințe de surmenaj, răniri frecvente ale mâinilor și ale umerilor, precum și afecțiuni cronice sau acute ale plămânilor.

Cum reacționează la boală: gemenii sunt pacienţi dificili, pentru că vor să se facă bine imediat. În ciuda acestui fapt, uită să-şi ia medicaţia la timp şi au tendinţa să spună că nimic nu este în neregulă cu ei, deşi nu se simt bine.

Ce îi îmbolnăvește: singurătatea, restricțiile, prezența într-un mediu în care nu-și pot satisface curiozitățile intelectuale sau lipsa discuțiilor intelectuale cu oamenii din jur.

 

Rac

În corpul uman, racului îi corespund stomacul, duodenul, partea inferioară a esofagului, sânii și vârful plămânilor.

Boli: în general, racii se confruntă cu retenția de lichide în organism, afecțiuni ale sistemului digestiv, intoxicații sau probleme ale vezicii urinare.

Cum reacționează la boală: în astfel de momente, racii devin irascibili și nu suportă pe nimeni în preajma lor. Singurele persoane în care au încredere sunt medicii la care merg înainte de a face investigaţii suplimentare. Totodată, racii au și tendințe ipohondre.

Ce îi îmbolnăvește: despărțirile, marile schimbări, problemele în familie, problemele de adaptare.

 

Leu

Născuți într-o zodie puternică și plină de vitalitate, leii nu sunt foarte pricepuți în a-și doza efortul, iar acest lucru se răzbună, în cele din urmă, asupra sănătății lor. În plus, au tendința să se neglijeze.

Boli: hipertensiune, boli cardiace, afecțiuni ale coloanei vertebrale, tulburări oculare, insolații.

Cum reacționează la boală: preferă să stea 24 de ore la serviciu decât să mergă la doctor şi este un pacient dezastruos, tocmai pentru că are o teamă patologică de doctori.

Ce îi îmbolnăvește: când reputația lor are de suferit, pierderea serviciului, un eșec profesional sau familial, pierderea popularității, îmbâtrânirea prematură.

 

Fecioară

Guvernate de planeta Mercur, fecioarele au o preocupare înnăscută pentru sănătate, preferând să apeleze la remedii naturiste.

Boli: probleme ale tractului digestiv, dureri abdominale, pietre la rinichi și afecțiuni ale ficatului.

Cum reacționează la boală: fecioarele își fac controale regulate, așa că rareori se întâmplă să fie luate prin surprindere de o anumită afecțiune.

Ce îi îmbolnăvește: stresul, prea multe responsabilități la locul de muncă, pierderea job-ului, sensibilitatea exagerată.

 

Balanţă

Firi rafinate și artistice, balanțele au o vitalitate scăzută și manifestă o tendință către leneveală, fapt care le face să evite exercițiile fizice.

Boli: balanțele sunt predispuse la cearcăne și la migrene persistente tocmai din cauza lipsei exercițiilor fizice. În general, nativii acestui semn zodiacal suferă de afecțiuni renale, afecțiuni hormonale și infecții ale tractului urinar.

Cum reacționează la boală: atunci când se află în suferinţă, balanțelor nu prea le place să ştie toată lumea şi preferă să meargă la mai mulţi medici, pentru un diagnotic corect. Tototadă, au mare încredere în remediile homeopate.

Ce îi îmbolnăvește: conflictele de orice fel, lipsa iubirii, despărțirile, șocurile emoționale.

 

Scorpion

Zodia Scorpionului guvernează organele sexuale, rectul, prostata, anusul, funcțiile reproductive și de erecție, puterea de regenerare, dorința sexuală și puterea de procreație.

Boli: suferințe ale aparatului genital și diferite afecțiuni digestive.

Cum reacționează la boală: pentru că au o teamă înnăscută de spitale și tot ceea ce presupune un control medical, scorpionii au tendința de a nu explica foarte bine simptomele pe care le resimt.

Ce îi îmbolnăvește: lipsa provocărilor, certurile, misterele, o despărțire sau pierderea serviciului.

 

Săgetător

Nativii acestei zodii par să nu aibă măsură atunci când vine vorba de plăcerile vieții. Tocmai de aceea, nu țin măsura nici la mâncare, nici la băutură. Adoră activitățile sportive (care le fac foarte bine), însă le lipsește disciplina.

Boli: afecțiuni ale ficatului și pancreasului, dureri de șolduri, probleme ale nervului sciatic, fracturi sau afecțiuni ale pielii.

Cum reacționează la boală: în general, săgetătorii sunt firi optimiste, motiv pentru care se vindecă destul de repede.

Ce îi îmbolnăvește: neîmplinirea idealurilor, trădarea și eșecul în dragoste.

 

Capricorn

Guvernați de planeta Saturn, capricornii au un temperament închis, tensionat, adesea înclinat către depresii, iar sedentarismul de care suferă mulți nativi ai acesti zodii le poate afecta starea psihică.

Boli: afecțiuni ce țin de nutritie, migrene, boli de piele, boli ale oaselor, reumatism, carii dentare.

Cum reacționează la boală: se îmbolnăvește destul de rar, însă atunci când o face alarmează pe toată lumea.

Ce îi îmbolnăvește: o situație incertă în ceea ce privește locul de muncă, eșecurile profesionale sau separarea de familie.

 

Vărsător

Excentrici din fire și cu un temperament nervos, nativii acestei zodii acumulează cu ușurință stresul, mai ales cel mental. Pentru că au o predilecție pentru răcoare și nu se îmbracă corespunzător, vărsătorii se aleg, astfel, cu multe belele.

Boli: afecțiuni cardiace, ale sistemului nervos, ale încheieturilor sau probleme cu circulația sangvină.

Cum reacționează la boală: vărsătorii sunt foarte cooperanți atunci când vine vorba de tratarea unei boli și urmează tratamentul ca la carte.

Ce îi îmbolnăvește: pierderea independenței, lipsa planurilor pentru viitor, stresul.

 

Peşti

Guvernați de planeta Neptun, zodia peștilor guvernează membrele inferioare, sistemul limfatic și psihicul în ansamblul său.

Boli: boli intestinale, tulburări psihice, tulburări nervoase, alcoolism.

Cum reacționează la boală: peștii au tendința să fie ipohondri și obișnuiesc să-și facă multe investigații. Uneori se tratează fără să consulte medicul.

Ce îi îmbolnăvește: suprasolicitarea, excluderea din anumite medii sociale, restricții ale vieții de zi cu zi (care li se par de nesuportat).

Surse:antensatelor.ro, clicksanatate.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La ce boli ești predispus, în funcție de zodie.
 Vizualizări articol: 12301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La ce boli ești predispus, în funcție de zodie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă catalană – versiune dietetică În versiunea sa originală, crema catalană este un desert spaniol savuros și foarte aromat, în esență o cremă de ou cu zahăr caramelizat desupra. Pentru persoanele care preferă o dietă fără ou, o versiune asemănătoare a preparatului, dar... Citeşte