Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Vicovu de Jos

Un bărbat fără permis de conducere a distrus cu bolidul său gardul locuinţei Sofiei Vicoveanca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Gardul din piatră şi lemn, precum şi copacii aflaţi în faţa locuinţei cunoscutei cântăreţe de muzică populară Sofia Vicoveanca, din comuna Vicovu de Jos, au fost distruse joi seara, în urma unui accident rutier. Trei tineri au plecat la o plimbare prin sat cu un autoturism marca Mercedes Benz, cu volanul pe partea dreaptă şi numere provizorii. La un moment dat, aflat în depăşirea unei alte maşini,  din cauza vitezei excesive, bărbatul care conducea a pierdut controlul volanului, a acroşat autoturismul marca VW pe care îl depăşea şi în care circulau două persoane şi a intrat apoi într-un cap de pod, de aici plonjând în curtea casei cântăreţei Sofia Vicoveanca, unde s-a răsturnat pe cupolă. Gardul locuinţei din lemn, cu trei stâlpi din piatră, precum şi copacii din faţa casei au fost puşi la pământ de bolidul scăpat de sub control. Când s-au dezmeticit, doi din cei trei bărbaţi aflaţi în autoturismul Mercedes au fugit de la faţa locului. Oamenii din vecinătatea casei cântăreţei povestesc ce au văzut imediat după impactul violent: „Am ieşit afară şi am văzut aici o grămadă de lume, altă maşină lovită, am ieşit şi am întrebat care-i treaba. Şi-au zis că e un accident. Eu mă uitam pe şanţ, să văd dacă-i cineva mort. Când colo, m-am uitat şi am văzut maşina. Ei au ieşit din maşina răsturnată şi au fugit.”

Ilie Bolocan, cel care are grijă de gospodăria Sofiei Vicoveanca, ne-a relatat: „Eu am gândit că-i sfârşitul lumii şi când am venit, am văzut dezastrul de aici. Zic, Doamne, ce s-a întâmplat? Şi în timpul acela a ieşit unul din maşină, a sărit gardul şi a căzut în şanţ. Eu am spus să chemăm poliţia, dar el a spus să nu chemăm poliţia, să ne împăcăm aşa, amiabil. Eu am sunat şi au venit SMURD-ul, pompierii şi poliţia. Între timp el a fugit.  Doamna Sofia este la Bucureşti, i-am spus ce s-a întâmplat, câţi stâlpi sunt sfărâmaţi şi a zis că e nenorocită.”

 

Bărbatul care conducea maşina s-a predat ieri dimineaţă la poliţie

La locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 31 de ani, aflat în autoturismul răsturnat şi care a fost transportat apoi la spitalul din Rădăuţi. Bucăţi din maşina răsturnată şi roţile din faţă erau împrăştiate prin toată curtea interpretei de muzică populară. După câteva ore de căutări în zadar ale poliţiştilor, bărbatul care s-a aflat la volanul autoturismului Mercedes, un tânăr de 33 de ani din localitate, s-a predat ieri dimineaţă  la postul de poliţie. El se numeşte Costică Dabâca, are 33 de ani şi nu deţine un permis de conducere. A fost audiat de poliţişti şi transportat apoi la spital pentru recoltarea probelor de sânge şi stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii au deschis pe numele acestuia un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, iar pagubele produse vor fi suportate de cel vinovat.

 

Sofia Vicoveanca a aflat din Bucureşti ce s-a petrecut la locuinţa sa din Vicov

Primele veşti despre ce se întâmplase joi seara la Vicovu de Jos au ajuns la urechile artistei în aceeaşi noapte. Îngrijorată de cele petrecute, ea a luat contact cu cei cunoscuţi, pentru a afla cum s-a produs nenorocirea şi ce i s-a distrus în gospodărie în urma impactului violent, fiind contactată şi de rudele şoferului vinovat de accident. Ieri dimineaţă, câţiva săteni, alături de Petru Bilibou, viceprimarul comunei Vicovu de Jos, se aflau deja la locuinţa interpretei, încercând să repare cele distruse.  Contactată ieri la prânz, Sofia Vicoveanca ne-a povestit: „Eu sunt în tren, vin de la Bucureşti. Am avut zilele astea filmări pentru sărbători şi aseară am aflat. Acum câteva clipe m-a sunat fratele şoferului, că totul se pune la punct, totul se repară, totul se face. Eu ştiu că sunt gospodari şi că s-a întâmplat. Nici nu vreau să mă duc să văd ce-i acolo că mi s-ar rupe sufletul. Dar ei deja s-au apucat de lucru, au adus meşter şi repară totul în acel loc, cum a fost. Şi au mai fost doi copaci de tisă, din familia coniferelor care au zburat şi am să încerc în primăvară să-i prind. Oamenii deja sunt la lucru, că m-au întrebat dacă în primăvară sau acum şi am spus că acum vreau, că aş vrea să merg de Crăciun acolo. Sunt liniştită că nu e nici o victimă, ăsta e primul lucru pe care l-am aflat astă noapte. Maşini se mai fac şi totul se repară...”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat fără permis de conducere a distrus cu bolidul său gardul locuinţei Sofiei Vicoveanca.
 Vizualizări articol: 4926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un bărbat fără permis de conducere a distrus cu bolidul său gardul locuinţei Sofiei Vicoveanca5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte