Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Animalic

Un minor de etnie romă a violat o fetiţă de numai 11 ani în parcul de joacă din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faptă abominabilă în parcul de joacă din centrul oraşului Gura Humorului, unde o fetiţă de numai 11 ani a căzut pradă pornirilor carnale ale unui minor de 15 ani de etnie romă. Violul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, atât victima, cât şi agresorul originari din Gura Humorului fiind sub influenţa licorilor lui Bachus.

„Inculpatul minor de 15 ani, în noaptea de 25/26 noiembrie 2015, în jurul orelor 23.00-01.00, pe fondul consumului de alcool, profitând de starea de vulnerabilitate vădită în care se afla persoana vătămată, minoră de 11 ani, datorată consumului de alcool şi vârstei, stare de natură a o pune în imposibilitate de a îşi exprima voinţa în mod conştient, a întreţinut un raport sexual prin violenţă, în parcul de joacă din oraşul Gura Humorului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Chiar dacă fapta este ceva mai veche, anchetatorii au reuşit să o documenteze în întregime abia zilele trecute. Medicul legist care a examinat-o pe fata de 11 ani a constatat că aceasta era virgină în momentul în care a fost agresată sexual.

Cu probele adunate, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au solicitat instanţei luarea măsurii arestării preventive. În faţa judecătorului, agresorul nu a recunoscut nimic şi a povestit că era mult prea beat ca să-şi mai aducă aminte ceva, darămite să mai comită şi un viol.

Poveştile sale nu l-au impresionat pe magistrat, care a decis să emită mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lui Aron Dănuţ Feştei pentru comiterea infracţiunii de viol.

De altfel, minorul este cunoscut ca unul care creează probleme în comunitate. El este în atenţia poliţiştilor de mai multă vreme şi doar vârsta a făcut să nu ajungă mai devreme după gratii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un minor de etnie romă a violat o fetiţă de numai 11 ani în parcul de joacă din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 5644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un minor de etnie romă a violat o fetiţă de numai 11 ani în parcul de joacă din Gura Humorului5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte