Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ruşinea supremă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care nu aţi urmărit miercuri noaptea meciul dintre Cadiz şi Real de Madrid aveţi ce regreta. Nu fiindcă ar fi fost cine ştie ce spectacol pur fotbalistic. Spectacol a fost totuşi, dar pe cu totul alte considerente. Ce am putut vedea noi, cei care am urmărit integral meciul, în ciuda orei absolut nebune (23 fix!) pentru mijlocul săptămânii, la care a început partida? O chestie nevăzută încă pe vreun teren de sport în general, indiferent despre care sport ar fi vorba: oaspeţii înscriau goluri, iar suporterii gazdelor îi aplaudau şi îi ovaţionau ca pe propriii favoriţi!!! De ce oare? Să fi avut Real în tribunele din Cadiz o armată de fani? Nu, dimpotrivă: se pare că erau numai suporteri ai gazdelor. Să fi prestat jucătorii lui Real un joc atât de entuziasmant încât să fie aplaudaţi la scena deschisă de nişte oameni veniţi doar pentru spectacol? Nici asta. Atunci ce? Păi, chestia pe care aţi prins-o măcar la ştiri, dacă nu în transmisia live: în tribune se aflase că un jucător de la Real nu avea drept de joc şi drept urmare, indiferent de rezultatul din teren, urma să fie exclusă. Aici este bizareria din regulamentul acestei competiţii, Copa del Rey: nu se dă doar meci pierdut cu 3 - 0, cum s-ar fi întâmplat dacă partida ar fi avut loc în Primera Division (şi astfel Real s-ar fi putut califica mai departe, fiindcă meciurile sunt tur-retur, deci i-ar fi fost suficient un 4 - 0 în retur, perfect plauzibil după ce a câştigat la Cadiz cu 3 - 1, jucând cu 9 rezerve), ci se dictează excluderea. Iniţial m-am gândit că echipa din Cadiz nu va face demersurile necesare, măcar în ideea că mai departe oricum n-are şanse, dar având în vedere şi că banii din Madrid circulă şi la Cadiz la fel de bine. Iar valize ca a lui Becali se găsesc la orice magazin! Ei bine, nu. Cadiz a reclamat, iar soarta Realului pare pecetluită. Dacă întâmplarea ar fi avut-o ca protagonistă pe Concordia Chiajna n-ar fi fost nimic deosebit, iar noi am fi aflat că omul cu evidenţa cartonaşelor se îmbătase cu o seară înainte. Dar e vorba de Real Madrid. O asemenea ruşine nu cred că fost nici măcar când Alcorcon a bătut-o cu 5 - 1, tot în Copa del Rey, cu câţiva ani în urmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ruşinea supremă.
 Vizualizări articol: 1708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Ruşinea supremă3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte