Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou program

Cinematograful Modern, închis trei zile pe săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinemaul deschis de Primăria Suceava în clădirea modernizată și extinsă a fostului Cinematograf Modern are, începând de săptămâna aceasta, un nou program de funcționare. Astfel, noile filme din program încep să ruleze de vineri până joi, nu de luni până duminică, așa cum se proceda până acum.

De exemplu, vineri, la Cinematograful Modern, au rulat, în premieră, filmele Krampus 2D (horror) şi Secretul 2D (thriller).

În zilele de sâmbătă și duminică, acestora li se adaugă filmul pentru copii Coconut: Micul Dragon 2D dublat (animaţie), care rulează în două reprize de matineu.

Luni, marţi şi miercuri Cinematograful Modern este închis. Decizia a fost luată după ce s-a constatat că numărul celor care vin la film în aceste zile din săptămână este extrem de mic, după cum a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Prețul de rulare al filmelor 2D, precum cele menționate, este de 12 lei, mai puțin filmul pentru copii, de la matineu, care este la doar 7 lei.

Programul cinematografului:

Sâmbătă-duminică, 5-6 decembrie
10:00 şi 12:00 - Coconut: Micul Dragon 2D dublat
14:00 - Secretul 2D
18:00 şi 21:00 - Krampus 2D

Joi, 10 decembrie
17:00 - Secretul 2D
20:00 - Krampus 2D

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinematograful Modern, închis trei zile pe săptămână.
 Vizualizări articol: 3713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinematograful Modern, închis trei zile pe săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E timpul tabletelor,TV,PC... trimis de
( 5 dec 2015, 13:16:34
Nu tre gandit mult. De la inceput = FALIMENT. O cauza ar fi lipsa parcarilor, alternative fastfood...Asa ca propun demolarea si realizarea unei mega supra & sub parcari 3D(nivele). Mai ganditi oleaca practic!
2.   ROMEGA...JURNALISTUL LUI PESTE PRAJIT trimis de
( 5 dec 2015, 19:07:50
"Astfel, noile filme din program încep să ruleze de vineri până joi, nu de luni până duminică, așa cum se proceda până acum." Observa cineva prostia ????
3.   Bravo domnu` viceprimar trimis de
( 6 dec 2015, 10:05:31
poate ca era ceva sigur ca nu vor avea clientii cinema city.dar poate de asta trebuiau bilete cum au fost la inceput 10 si 5 ron.se poate subventiona biletul.cum se dau la fotbal miliarde pt un (si mie imi place fotbalul) rahat de echipa se puteau da bani si sa se subventioneze bilete la filme ,teatru si alte activitati culturale de care ar beneficia tot sucevenii(doar ca nu ar scuipa seminte si nu ar injura).Incep sa vad tipic economie facuta de primaria suceava.....nu incerc sa reconstruiesc ceva sa incerc sa rentabilizez....mai bine inchid.oare salariatilor de acolo li se injumatatesc salariile ?ca doar lucreaza doar juma de saptamana...oricum proasta decizie si mai suna si frumos....Centrul CULTURAL Bucovina (cinema modern) deschis cu portia......FORTZA CANDIDATILOR LA PRIMARIA SATULUI SUCEAVA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte