Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect ambiţios

Un sucevean vrea să revigoreze relaţiile ruso-române

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finalul lunii trecute, suceveanul Tudor Afanasov, preşedintele Asociaţiei Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă (CCECRR), s-a deplasat la Moscova, însoţit de reprezentantul CCECRR în Rusia Oleg Maximov, unde a participat la acţiunea intitulată Russian Export and Investment Fair. Acest eveniment a fost organizat de Consiliul pentru Dezvoltarea Comerţului Exterior şi a Relaţiilor Economice Internaţionale din Rusia, structură care-l are ca reprezentant în România pe Tudor Afanasov.

„În cadrul mesei rotunde <Organizaţiile care ajută la dezvoltarea comerţului> am prezentat activitatea organizaţiei noastre şi am susţinut că dezvoltarea relaţiilor economice româno-ruse poate ajuta la dezvoltarea companiilor româneşti şi ruseşti, poate ajuta la stabilitatea economică din zonă, dar şi la securitatea regiunii. Prin intensificarea colaborării româno-ruse, companiile ruseşti vor putea să îşi promoveze mai bine produsele în Europa, iar companiile româneşti pot intra pe piaţa euro-asiatică prin intermediul mediului de afaceri rusesc. Pentru a putea realiza acest scop, atât companiile ruseşti, cât şi cele româneşti trebuie să implice comunitatea de staroveri (lipoveni) din România, care înţelegând specificul românesc şi rusesc pot ajuta la evitarea anumitor neînţelegeri. Este de menţionat faptul că CCECRR este prima organizaţie care a susţinut promovarea ruşilor staroveri (lipoveni) din România ca principali actori în dezvoltarea relaţiilor româno-ruse, atât culturale, cât şi economice, ei fiind un bun exemplu de convieţuire româno-rus, iar profesionalismul şi experienţa lor pot ajuta companiile în înţelegerea celor două pieţe”, a precizat Tudor Afanasov.

Cu ocazia aceluiaşi eveniment, Sergey Kanavskiy, secretarul executiv al Consiliului Economic al Organizaţiei Shanghai Cooperation, l-a invitat pe Tudor Afanasov să facă parte din această structură, scopul aderării CCECRR fiind acela de a permite membrilor acestei organizaţii să cucerească noi pieţe.

La finalul manifestării, Tudor Afanasov a avut mai multe întâlniri bilaterale cu diferite persoane cu putere de decizie în Rusia şi care pot contribui la bunul mers al unor legături economice între diferite firme din această ţară şi România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean vrea să revigoreze relaţiile ruso-române.
 Vizualizări articol: 2435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean vrea să revigoreze relaţiile ruso-române0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte