Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Flutur va prelua o funcţie de prim-vicepreşedinte al PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, va ocupa o funcţie de prim-vicepreşedinte la nivel naţional al PNL. Gheorghe Flutur ocupă în momentul de faţă funcţia de secretar general al PNL, pe care o împarte cu Marian Petrache. Surse din rândul liberalilor au declarat că Gheorghe Flutur va prelua funcţia de prim-vicepreşedinte ca urmare a deciziei de unificare a posturilor de secretar general. Unificarea funcţiilor de secretar general se va face tot la propunerea lui Gheorghe Flutur. Aceleaşi surse afirmă că în noua funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, Flutur se va ocupa de relaţia cu administraţiile publice locale. După unificarea funcţiei de secretar general, şi Marian Petrache ar urma să ocupe o funcţie de prim-vicepreşedinte. O decizie cu privire la unificarea unor funcţii, pentru grăbirea procesului de fuziune dintre PDL şi fostul PNL, ar urma să fie luată pe data de 11 decembrie a.c., în cadrul Conferinţei Naţionale a PNL. De asemenea, tot la propunerea lui Gheorghe Flutur, este de aşteptat ca şi la nivelul organizaţiilor judeţene ale noului PNL să fie comasate o serie de funcţii, fiind vorba chiar şi de cele de preşedinte. În momentul de faţă filialele locale ale PNL sunt conduse de doi copreşedinţi, unul de la fostul PDL şi unul de la fostul PNL.

Surse din PNL afirmă că în rândul liberalilor se doreşte o accelerare a procesului de fuziune în condiţiile în care se apropie alegerile de anul viitor, pentru ca organizaţiile să aibă o conducere unitară.

Mai trebuie spus că liberalii au decis deja ca viitorii candidaţi la alegerile locale de anul viitor pentru funcţiile de primar să ocupe singuri funcţiile de preşedinte în cadrul filialelor din care fac parte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va prelua o funcţie de prim-vicepreşedinte al PNL.
 Vizualizări articol: 2563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Flutur va prelua o funcţie de prim-vicepreşedinte al PNL1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte