sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Prefectura verifică împroprietăririle cu terenuri din Bazarul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura va verifica modul în care s-au făcut împroprietăririle cu terenuri în zona Bazarului Sucevei, atât în cea publică, cât şi în cea privată. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a anunţat ieri că instituţia pe care o conduce s-a autosesizat cu privire la o serie de aspecte legate de atribuirea de terenuri din domeniul public către persoane particulare în incinta şi în zonele alăturate Bazarului. Astfel, prin ordin al prefectului a fost constituită o comisie mixtă de verificare a situaţiei juridice a terenului pe care este amplasat Complexul Comercial Bazar, administrat de Primăria Suceava. Verificări similare se vor efectua şi pentru terenul pe care este amplasat bazarul aflat în proprietate privată. Constantin Harasim a spus că din comisie fac parte reprezentanţi ai Prefecturii şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava. Membrii comisiei mixte de control vor efectua aceste verificări în perioada 9 decembrie 2015 – 28 februarie 2016, iar la final îi vor prezenta prefectului rezultatele controalelor efectuate. În cazul în care se vor constata nereguli, se vor prezenta concluzii şi măsuri pentru intrarea în legalitate.

Pe de altă parte, prefectul Constantin Harasim a salutat redeschiderea Bazarului Sucevei, având în vedere că sunt respectate prevederile legale.

„Doresc să mulţumesc Primăriei municipiului Suceava şi domnului primar Ion Lungu pentru implicarea activă în soluţionarea problemelor cu care s-au confruntat agenţii comerciali din incinta Bazarului, precum şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, domnului inspector-şef general de brigadă Ion Burlui, pentru gestionarea corectă a măsurilor de implementare a cerinţelor legale în activitatea acestui centru comercial. De asemenea, merită apreciată înţelegerea de care au dat dovadă agenţii comerciali care îşi câştigă existenţa prin activităţile din Bazar”, a declarat Constantin Harasim.

Reamintim că acest centru comercial a fost redeschis joi seara. Aceasta după ce ISU Suceava a emis avizul pentru redeschiderea Bazarului, însă doar după ce a fost construit un gard între bazarul public şi cel privat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura verifică împroprietăririle cu terenuri din Bazarul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prefectura verifică împroprietăririle cu terenuri din Bazarul Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte