Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2015 - Anul XX, nr. 277 (6089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătaie de joc

Poliţia, chemată la sediul E.ON, după ce o sută de oameni exasperaţi s-au îmbulzit la intrare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oamenii care au de stat la cozi ore în şir la sediul pentru relaţii cu clienţii al E.ON România din centrul Sucevei au răbufnit în dimineaţa zilei de miercuri, iar agentul de pază care asigură ordinea a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a cerut ajutor poliţiei. S-a întâmplat în jurul orei 9.30. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, care a constatat că în faţa sediului se aflau în jur de o sută de persoane care nu puteau pătrunde în interior, în condiţiile în care în incintă erau alte câteva zeci de persoane.

Poliţiştii au constatat că oamenii s-au îmbulzit pentru a intra în sediu, fără însă a se manifesta violent ori a tulbura ordinea şi liniştea publică. Având în vedere numărul foarte mare de oameni şi corul de nemulţumiri, o patrulă de siguranţă publică a Poliţiei municipiului Suceava a rămas în zonă, pentru a monitoriza situaţia.

Afluxul foarte mare de oameni care se prezintă în aceste zile la E.ON este format în majoritate de persoane care vin să-şi schimbe contractul cu tarif social, pentru a beneficia în continuare de ajutor social.

Trecând peste acest aspect, cert este că E.ON continuă bătaia de joc la adresa sucevenilor care trebuie să se prezinte din diferite motive la companie. Aglomeraţia din birourile de relaţii cu clienţii este la ordinea zilei, asta în primul rând pentru că E.ON are deschis doar acest punct, pentru sutele de mii de consumatori din judeţul Suceava. Aşa se face că oameni din zona de munte a judeţului trebuie să plece de acasă dis-de-dimineaţă pentru a prinde rând la cozile de la E.ON şi a pierde apoi ore întregi pentru a-şi rezolva problemele. Asta dacă au noroc şi nu cumva trebuie să mai prezinte vreun document şi să mai vină într-o zi la Suceava. Toate nemulţumirile exprimate până acum de suceveni pe toate căile de comunicare, chiar şi la Prefectură sau Consiliul Judeţean, nu au avut nici un ecou.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia, chemată la sediul E.ON, după ce o sută de oameni exasperaţi s-au îmbulzit la intrare.
 Vizualizări articol: 6649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 16 voturi
Poliţia, chemată la sediul E.ON, după ce o sută de oameni exasperaţi s-au îmbulzit la intrare4.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iohanis trimis de
(27 nov 2015, 11:12:19
ASTA da monopol privat........................
2.   E-on isi bate joc de oameni, vor bani pe usor! trimis de
(27 nov 2015, 15:04:47
- Se continua practica ESTIMARII, dezaprobata si anulata, la Factura Gaze.

- Acum, pe linga multiplele taxe pentru verificari si revizii, daca nu ai consum 6 luni, iti inchid instalatia ( fara preaviz ) mai platesti o taxa consistenta ca sa deschida. Altfel spus, esti obligat sa consumi!
3.   Umilirea Consumatorului trimis de
(27 nov 2015, 21:21:48
E-ON a inchis o multime de centre zonale si ne-a pus la dispozitie un birou sau doua la sediul judetean.Acest fapt a dus la aceste cozi infernale,mai mari ca pe vremea lui Ceausescu la carne.Cine ne apara de acesti profitori care isi bat joc de noi ? Intelegem profit ,dar fara bataie de joc.Rugam prefectul si avocatul poporului sa ne ajute cu aceasta problema. Mai este si protectia consumatorului care ar trebui sa vada acest lucru,sau trebuie sa moara cineva la o astfel de inghesuiala pt a se lua masuri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bereni (versiunea fără ou) Dacă ați crezut că numai japonezii se pot lăuda cu celebrul lor preparat crocant și delicat numit tempura, ei bine, merită să încercați și versiunea românească urbană, servită prin berării  în special. Berenii sunt tot... Citeşte