Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2015 - Anul XX, nr. 277 (6089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ovidiu Donţu a participat la înfiinţarea Grupului de prietenie cu România din Parlamentul Norvegiei

Vineri, 27 Noiembrie 2015 (16:14:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a participat la mijlocul acestei săptămâni, la Oslo, la ceremonia de înfiinţare a Grupului parlamentar de prietenie cu România din cadrul Parlamentului Norvegiei. Ovidiu Donţu este preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Norvegia din cadrul Parlamentului României. După vizita în capitala Norvegiei, Ovidiu Donţu a precizat că iniţiativa de constituire a Grupului parlamentar de prietenie cu România aparţine deputatului Ulf Leirstein, care, în calitatea sa de membru al Parlamentului norvegian şi membru al Comisiei juridice a acestuia „a arătat un interes şi o prietenie constantă faţă de România, pe care a vizitat-o în cadrul unor vizite oficiale în ultimii ani”.Donţu a explicat că noul grup de prietenie din Parlamentul norvegian beneficiază de prezenţa unor parlamentari din cinci grupuri politice reprezentate în Parlament, dintr-un totalul de şapte. “Partea norvegiană şi-a exprimat speranţa că, în curând, toate grupurile parlamentare vor fi reprezentate în acest organism. Momentan, Grupul parlamentar de prietenie cu România din cadrul Parlamentului norvegian este format din 16 parlamentari. De asemenea, în cadrul Parlamentului norvegian mai funcţionează doar cinci grupuri similare cu alte state, înfiinţarea celui cu România arătând un deosebit interes faţă relaţia bilaterală româno-norvegiană”, a explicat senatorul PSD.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu a participat la înfiinţarea Grupului de prietenie cu România din Parlamentul Norvegiei.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ovidiu Donţu a participat la înfiinţarea Grupului de prietenie cu România din Parlamentul Norvegiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bereni (versiunea fără ou) Dacă ați crezut că numai japonezii se pot lăuda cu celebrul lor preparat crocant și delicat numit tempura, ei bine, merită să încercați și versiunea românească urbană, servită prin berării  în special. Berenii sunt tot... Citeşte