Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2015 - Anul XX, nr. 277 (6089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Diluare valorică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După corecţia neaşteptată aplicată Realului pe Bernabeu, Luis Enrique a ales să nu menajeze pe nimeni şi deci să joace tot cu prima echipă şi în meciul din Liga Campionilor, împotriva Romei. Cunoscând rezultatul din celălalt meci al grupei, dintre Bate Borisov şi Bayer Leverkusen, de altfel previzibil, se ştia că Barcelona s-ar fi calificat şi cu o înfrângere, deci ar fi fost un bun prilej de a mai testa niscaiva puşti din academia proprie. Faptul că nu s-a întâmplat poate fi interpretat şi ca semn de respect pentru public, însă n-ar fi exclus ca aceasta să fi fost dorinţa celor trei corifei. Încă un meci, încă o ocazie de a zburda pe teren. De data asta, victima a fost o echipă care are pretenţii de titlu în Italia, deocamdată fiind pe locul 4, la 3 puncte de liderul Inter. N-a fost chiar ca la Manchester, la acel 1-7 la care era şi Cristi Chivu pe teren, dar suficient cât să se scrie încă o pagină neagră în palmaresul european al romanilor, care au însă o şansă bună de a merge în etapa eliminatorie. Acolo unde a ajuns deja Juve, cea care e într-o revenire sensibilă şi în campionat. Să fim sinceri, grupele au ajuns la ultima etapă cu prea puţine meciuri cu adevărat mari, adică unele la care ambele echipe implicate să fie la vârf. Unul dintre ele este cu siguranţă acea victorie uimitoare a lui Arsenal în faţa tăvălugului Bayern. Nu ştim cât îl va ajuta asta pe Wenger, care e chemat să câştige în ultima etapă la două goluri diferenţă la Pireu pentru a se califica. Apoi, măcar prin prisma răsturnărilor de situaţie, a fost acel 4-4 dintre Leverkusen şi Roma, scor la care era cât pe ce să ajungă şi Şahtarul lui Lucescu, miercuri seara, în faţa Realului. Sigur, diferenţa de calibru a fost aici evidentă, relaxarea spaniolilor de asemenea, dar o astfel de ”remontada” ar fi fost de senzaţie. Nu putem încheia fără a semnala o performanţă inedită, o echipă din Rusia, Zenit, are punctaj maxim înainte de ultima etapă, fiind şi singura în această privilegiată situaţie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diluare valorică.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Diluare valorică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bereni (versiunea fără ou) Dacă ați crezut că numai japonezii se pot lăuda cu celebrul lor preparat crocant și delicat numit tempura, ei bine, merită să încercați și versiunea românească urbană, servită prin berării  în special. Berenii sunt tot... Citeşte