Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2015 - Anul XX, nr. 277 (6089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Doi şoferi băuţi la volan şi unul conducând o maşină neînmatriculată, prinşi în trafic de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele în trafic făcute de poliţişti în timpul zilei de miercuri au dus la deschiderea unor dosare penale pe numele unor şoferi găsiţi cu nereguli pe drumurile din judeţ. Primul şofer luat în vizor de poliţişti a fost Gheorghe Florin Matei, de 41 de ani, din Vatra Dornei care, în jurul orei 11,00, a fost oprit de un echipaj în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat pe strada Podu Verde din oraş. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că autoturismul este neînmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie  fiind expirată din data de 29 octombrie 2015. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice. Câteva ore mai târziu, un echipaj al Poliţiei Municipiului Suceava a oprit pentru control pe DN 29A, în localitatea Adâncata, autoturismul marca Dacia Logan la volanul căreia se afla Cezar Irinei, de 39 de ani, din localitate. Întrucât poliţiştii au simţit miros de alcool de la cel aflat la volan, l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acestuia i s-au  recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. De o întâmplare mai puţin obişnuită a avut parte un echipaj al Secţiei de Poliţie Vadu Moldovei, în timp ce se afla miercuri seara în patrulare prin comuna Bogdăneşti. Oamenii legii au văzut la un moment dat un autoturism care venea din direcţia Râşca şi al cărui şofer, la vederea echipajului de poliţie, a frânat brusc, după care a mai făcut câţiva metri înainte şi a virat la stânga, parcând maşina pe un podeţ aflat în imediata apropiere a poliţiştilor. Văzând comportamentul ciudat al şoferului, poliţiştii l-au legitimat şi au văzut că au de-a face cu Gavril Lucian Dănilă, de 36 de ani, din Bogdăneşti. Acesta emana halenă alcoolică, astfel că a fost necesară testarea lui cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus apoi la Spitalul Municipal Fălticeni, unde bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi şoferi băuţi la volan şi unul conducând o maşină neînmatriculată, prinşi în trafic de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi şoferi băuţi la volan şi unul conducând o maşină neînmatriculată, prinşi în trafic de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bereni (versiunea fără ou) Dacă ați crezut că numai japonezii se pot lăuda cu celebrul lor preparat crocant și delicat numit tempura, ei bine, merită să încercați și versiunea românească urbană, servită prin berării  în special. Berenii sunt tot... Citeşte