Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2015 - Anul XX, nr. 274 (6086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Urmărire şi blocaje în trafic, pe DN 17, după o maşină încărcată cu ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au confiscat ţigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei după ce au urmărit în trafic o maşină al cărei şofer nu a oprit la semnal şi a gonit în jur de un kilometru şi jumătate, fugarul fiind ajuns din urmă şi blocat de cele două echipaje care au plecat în urmărirea sa. S-a întâmplat în  noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.45, când un echipaj de la Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc şi unul de la Secţia Rurală Pojorâta au acţionat în trafic, la Pojorâta, exploatând o informaţie legată de un transport de ţigări.

Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism Renault Espace, înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe direcţia Vatra Dornei - Suceava. Şoferul a refuzat însă să oprească.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a explicat:

“Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a trecut la urmărirea acestuia, iar după o distanţă de circa 1.500 m, s-a reuşit depăşirea şi blocarea autoturismului în cauză”. În interiorul vehiculului, poliţiştii au descoperit 12 baxuri cu ţigări de provenienţă Republica Ucraina, iar cu ocazia inventarierii s-a stabilit că aceştia transportau 12.800 de pachete de ţigări de diferite mărci.

La volan a fost identificat un anume Cristi Boberca, în vârstă de 21 de ani, în timp ce pasager era Silviu Ruslan, în vârstă de 29 de ani, ambii din comuna Moldova Suliţa. Ţigările, evaluate la 141.400 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, şi autoturismul înmatriculat a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei. Cel puţin în primă fază, cei doi au refuzat să coopereze cu anchetatorii, fără a da relaţii cu privire la ţigările transportate, de unde provin acestea şi unde urmau să ajungă.  

 

Două ordonanţe de reţinere şi o propunere de arestare preventivă

Anchetatorii au deschis pe numele celor doi dosare penale sub aspectul  comiterii infracţiunii de „contrabandă”, ambii fiind reţinuţi în arest, în baza ordonanţei pentru 24 de ore.

Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a decis ca tânărul care se afla la volan să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Celălalt tânăr urma, cel mai probabil, să fie lăsat în libertate, sub măsura controlului judiciar. Şoferul urma să fie prezentat aseară în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

 

Încă o captură în trafic, duminică noapte, la Bălcăuţi

În altă ordine de idei, duminică noapte, şi poliţiştii Secţiei 13 Rurale Bălcăuţi au făcut o captură de ţigări şi alcool de provenienţă ucraineană. În jurul orei 22.30, poliţiştii au tras pe dreapta, pe o stradă din Bălcăuţi, un autoturism VW Golf în care se aflau două femei. În urma controlului în interior s-au găsit 94 de pachete de ţigări şi 19 sticle cu votcă, în valoare de aproximativ 1.600 lei.

Şi în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,contrabandă’’.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire şi blocaje în trafic, pe DN 17, după o maşină încărcată cu ţigări.
 Vizualizări articol: 5323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urmărire şi blocaje în trafic, pe DN 17, după o maşină încărcată cu ţigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce cu ghimbir și zahăr ars (de post) Foarte aromate în interior, plăcut acrișoare la ”obrăjori”, aceste biluțe ne vor aminti de gustul inconfundabil al turtei dulci cu care ne răsfățam în copilărie. Și amatorii de decorațiuni comestibile pentru bradul de Crăciun... Citeşte