Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2015 - Anul XX, nr. 274 (6086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmărire în trafic de peste 20 km şi focuri de armă pentru oprirea unei maşini

Marţi, 24 Noiembrie 2015 (15:36:58)
Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată în noaptea de luni spre marţi, la ora 01.50, de un agent de pază la o societate de profil, despre faptul că împreună cu un coleg de al său a surprins mai multe persoane la furat, la un magazin situat pe str. Grănicerului din localitate.Două patrule de ordine publică au fost îndrumate de îndată către locaţia indicată, fiind găsiţi agenţii de pază care le-au relatat poliţiştilor că au observat doi bărbați în timp ce sustrăgeau dintr-un magazin mai multe bunuri, alimentare şi nealimentare. Cei doi agenţi de pază au încercat să îi oprească pe cei doi bărbaţi, dar nu au reuşit, autorii urcându-se într-un autoturism şi părăsind zona. Una din patrule a rămas a locul faptei pentru investigarea criminalistică, iar cealaltă patrulă, formată din doi agenţi de poliţie, a efectuat căutări pe raza orașului, reușind la ora 02.35 să identifice autoturismul în cauză pe str. Putnei, în timp ce se deplasa spre ieșirea din oraș. Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, cu girofarurile aprinse, însă autorii nu s-au suspus somațiilor făcute cu semnalele acustice şi luminoase. Pe parcursul urmăririi, pasagerii din maşina respectivă au încercat să arunce din vehicul mai multe bunuri. Întrucât persoanele bănuite nu s-au supus somaţiilor şi au continuat deplasarea, încercând să îşi asigure scăparea, unul dintre poliţişti a efectuat două focuri de avertisment și apoi, în timpul urmăririi, alte cinci focuri asupra pneurilor. În urma acţiunii desfăşurate s-a reușit imobilizarea autoturismului pe raza comunei Voitinel, după aproximativ 20 km de urmărire. Agenții s-au deplasat către autoturismul blocat din care mai multe persoane au încercat să fugă. Poliţiştii au imobilizat şi reţinut trei tinere care au încercat și ele să părăsească autoturismul. Pentru oprirea celor doi autori s-a mai executat un foc de avertisment în plan vertical şi unul în direcţia de deplasare a acestora, însă aceştia au fugit spre zona cu vegetaţie. Cele trei persoane reţinute au fost identificate ca fiind tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani din comunele Sucevița, Marginea și Arbore. Cu ocazia audierii persoanelor reţinute s-a stabilit şi identitatea autorilor, faţă de aceştia fiind dispuse măsuri de urmărire în vederea localizării şi reţinerii. Autoturismul folosit de autori a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, în interiorul acestuia fiind identificate şi alte bunuri sustrase. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor săvârşirii faptelor şi a participaţiei penale a celor implicaţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire în trafic de peste 20 km şi focuri de armă pentru oprirea unei maşini.
 Vizualizări articol: 4074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Urmărire în trafic de peste 20 km şi focuri de armă pentru oprirea unei maşini4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce cu ghimbir și zahăr ars (de post) Foarte aromate în interior, plăcut acrișoare la ”obrăjori”, aceste biluțe ne vor aminti de gustul inconfundabil al turtei dulci cu care ne răsfățam în copilărie. Și amatorii de decorațiuni comestibile pentru bradul de Crăciun... Citeşte