Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2015 - Anul XX, nr. 274 (6086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoştinţă

Mulţumiri publice de la primarul de Adâncata pentru medicul neurochirurg Anatolii Buzdugan şi echipa sa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, a transmis luni mulţumiri publice medicului neurochirurg Anatolii Buzdugan, dar şi echipei sale de la secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă ”Sf. Ioan cel Nou” pentru modul în care a fost tratat şi operat de hernie de disc şi îi îndeamnă pe suceveni să aibă încredere în doctorii suceveni.

”Vreau să îi mulţumesc echipei de specialişti din cadrul secţiei de neurochirurgie a Spitalului Judeţean, dar în mod special doctorului Anatolii Buzdugan pentru modul în care am fost operat şi tratat în cele şapte zile în care am stat în spital. Sunt foarte mulţumit de serviciile tuturor cadrelor medicale din secţia de neurochirurgie, de la asistente, la personalul care se ocupă de îngrijirea bolnavilor, de pregătirea pentru operaţie până la medici. S-au purtat foarte frumos, au vorbit foarte frumos cu toţi bolnavii, au venit la patul pacienţilor prompt, ori de câte ori a fost nevoie. De asemenea, condiţiile de cazare şi masă au fost la cel mai bun nivel. Mulţumesc încă o dată tuturor şi nu vreau să-l omit nici pe managerul Spitalului Judeţean, domnul Vasile Rîmbu”, a spus Viorel Cucu. El a precizat că a fost îndemnat să se opereze la Cluj, Târgu Mureş sau Bucureşti, însă a avut încredere în medicii suceveni.

”Sucevenii trebuie să aibă încredere în medicii din Suceava. Sunt boli pe care pot să le rezolve cu acelaşi profesionalism ca şi medicii de la spitalele din străinătate. Am fost sfătuit să merg să mă operez la Târgu Mureş, Cluj sau la Spitalul Militar în Bucureşti, însă am avut încredere în doctorul Buzdugan şi în echipa sa care merită tot respectul şi admiraţia. Mă simt bine şi sper ca după cele două luni de recuperare să revin la normal”, a mai spus primarul comunei Adâncata. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţumiri publice de la primarul de Adâncata pentru medicul neurochirurg Anatolii Buzdugan şi echipa sa.
 Vizualizări articol: 4188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Mulţumiri publice de la primarul de Adâncata pentru medicul neurochirurg Anatolii Buzdugan şi echipa sa5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce cu ghimbir și zahăr ars (de post) Foarte aromate în interior, plăcut acrișoare la ”obrăjori”, aceste biluțe ne vor aminti de gustul inconfundabil al turtei dulci cu care ne răsfățam în copilărie. Și amatorii de decorațiuni comestibile pentru bradul de Crăciun... Citeşte