Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2015 - Anul XX, nr. 274 (6086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Angajata unei săli de jocuri din Rădăuţi a dispărut după tura de noapte cu peste 10.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 22 de ani, angajată la o sală de jocuri din municipiul Rădăuţi, a dispărut după ce a fost de serviciu în tura de noapte, din verificările efectuate ulterior rezultând că, odată cu fata, din gestiunea unităţii a dispărut şi suma de aproximativ 48.000 de lei. S-a întâmplat la finele săptămânii trecute, Poliţia municipiului Rădăuţi fiind sesizată de caz sâmbătă dimineaţă. Tânăra, Florina A., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în comuna Horodniceni, lucra pentru Royal Cazino, o firmă cu sediul în Fălticeni şi cu mai multe săli deschise în judeţ, una dintre ele la Rădăuţi. Ieri după-amiază, la mai bine de 48 de ore de la dispariţie, tânăra a revenit la Rădăuţi şi s-a prezentat la poliţie. Nu a venit însă şi cu banii, declarând că suma i-a fost luată, prin constrângere, după ce a fost sedată, de bărbatul cu care a vrut să fugă în lume. 

 

A mers până la Bistriţa cu un bărbat, însă a decis să se întoarcă acasă

Potrivit primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliție, sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.30, angajatul care a venit la serviciu pentru a prelua tura de la colega sa a observat că aceasta nu se afla în sala de jocuri. A încercat în mai multe rânduri să ia legătura telefonic cu acesta, însă nu a reușit, condiții în care s-a efectuat o verificare a gestiunii și s-a constatat o lipsă de aproape 48.000 de lei. Imediat a fost anunțată și poliția despre dispariție, ceea ce a determinat o serie de investigații atât în municipiu, cât și în zona de unde provine tânăra. Tânăra a locuit în ultima perioadă în municipiul Rădăuţi, la domiciliul surorii sale, iar plecarea acesteia a fost un adevărat şoc pentru toţi membrii familiei sale.

Ieri după-amiază, tânăra s-a prezentat la poliție, cel mai probabil după ce fusese convinsă de o rudă, cu care luase legătura telefonic anterior. Din primele cercetări a rezultat că Florina A. intenționa să părăsească țara, însă, după ce a ajuns la Bistrița alături de un bărbat, s-a întors la Rădăuţi.

 

Fata susţine că a fost sedată şi i s-au luat banii

Fata a declarat că banii sunt la iubitul ei, care ar fi adormit-o în camera de hotel în care au înnoptat sâmbătă şi a dispărut cu tot cu bani.

Anchetatorii au serioase dubii cu privire la cele declarate de tânără şi bănuiesc că cei doi au pus la cale un plan de a face dispăruţi banii. Totuşi, au precizat anchetatorii, în mod cert, cea care răspunde pentru dispariţia importantei sume de bani este fata. O anchetă în acest caz a demarat şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru a se stabili cum şi în ce perioadă a sustras fata banii. 

Cercetările vor continua și cel mai probabil tânăra de 22 de ani va fi cercetată penal sub acuzația de gestiune frauduloasă, însă nu este exclus să fie pusă sub acuzare şi pentru alte infracţiuni.  

Prin Rădăuţi se vehiculează şi varianta că fata ar fi fost constrânsă prin ameninţări să fure suma de bani. Conform acestui scenariu, fata a fost constrânsă să ia banii, iar apoi a fost sedată pentru ca autorul să aibă timp să fugă cu banii societăţii.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajata unei săli de jocuri din Rădăuţi a dispărut după tura de noapte cu peste 10.000 de euro.
 Vizualizări articol: 7335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Angajata unei săli de jocuri din Rădăuţi a dispărut după tura de noapte cu peste 10.000 de euro4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce cu ghimbir și zahăr ars (de post) Foarte aromate în interior, plăcut acrișoare la ”obrăjori”, aceste biluțe ne vor aminti de gustul inconfundabil al turtei dulci cu care ne răsfățam în copilărie. Și amatorii de decorațiuni comestibile pentru bradul de Crăciun... Citeşte