Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2015 - Anul XX, nr. 274 (6086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

A pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină în care se aflau doi copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accident grav duminică seara pe DN 17, în jurul orei 18,00, în afara comunei Stroieşti. Aflat la volanul unei maşini marca VW care se deplasa spre Suceava, un bărbat de 32 de ani din Adâncata a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens. Din direcţia opusă, într-un autoturism marca Renault se deplasau spre Gura Humorului o femeie de 39 de ani, aflată la volanul maşinii, şi doi copii de 7 şi 2 ani. Impactul puternic dintre cele două maşini nu a putut fi evitat, în urma lui o maşină părăsind şoseaua, iar cealaltă intrând cu putere într-un parapet de pe marginea drumului. Toţi cei cinci pasageri din maşini au ajuns la urgenţele spitalului din Suceava, unde în urma consultului, soţia de 31 de ani a şoferului care a produs accidentul a fost internată în secţia de ortopedie cu o fractură de claviculă şi o plagă contuză în regiunea frontală. Cu leziuni uşoare care nu au necesitat internare au ajuns la spital şi cei doi copii din Gura Humorului şi şoferul de 32 de ani. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Pe numele celui care a produs accidentul, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină în care se aflau doi copii.
 Vizualizări articol: 1968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină în care se aflau doi copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtă dulce cu ghimbir și zahăr ars (de post) Foarte aromate în interior, plăcut acrișoare la ”obrăjori”, aceste biluțe ne vor aminti de gustul inconfundabil al turtei dulci cu care ne răsfățam în copilărie. Și amatorii de decorațiuni comestibile pentru bradul de Crăciun... Citeşte