Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2015 - Anul XX, nr. 240 (6052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Diplome şi albume cu Bucovina pentru echipele care au intervenit când judeţul Suceava era sub cod portocaliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadrele instituţiilor sucevene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au intervenit începând de duminică după-amiază pentru remedierea problemelor apărute ca urmare a fenomenelor meteo nefavorabile vor fi recompensaţi cu diplome şi albume cu Bucovina de către Consiliul Judeţean. Preşedintele acestei instituţii, Cătălin Nechifor, a apreciat în mod deosebit modul în care s-au implicat în rezolvarea acestor probleme echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ale SAJ Suceava.

„Pentru mine personal a fost cea mai gravă situaţie de administrat din perspectiva situaţiilor de urgenţă, de duminică la prânz şi până acum. Chiar dacă a fost extrem de greu de intervenit, într-o anumită măsură s-au rezolvat multe situaţii dificile. Mă refer în primul rând la acţiunile celor din ISU, care au fost prezenţi la datorie şi au muncit extrem de mult în acea perioadă, au fost zeci de intervenţii în timp scurt în întreg judeţul. Practic a fost afectat tot judeţul Suceava, toate localităţile au avut zăpadă şi dificultăţi în trafic”, a declarat Nechifor.

El a arătat că legislaţia în vigoare nu permite instituţiei pe care o conduce să acorde premii în bani, motiv pentru care toţi cei care au intervenit în această perioadă vor fi recompensaţi cu diplome şi albume cu Bucovina. Cătălin Nechifor a precizat că va solicita şefilor instituţiilor menţionate anterior o listă cu numele tuturor celor care au intervenit în această perioadă pentru a le putea fi înmânate diplomele şi albumele. „Este o formulă de minim respect pentru ei. O formulă de remunerare, un premiu special în zona materială nu putem să dăm legal din surse publice. Însă pot să fac un apel către cei care înţeleg modul în care au lucrat aceşti oameni, care au fost peste 24 de ore la datorie, să facă o sponsorizare cât de mică la Consiliul Judeţean, urmând ca prin procedură legală să dăm acele premii”, a spus Cătălin Nechifor.

El ţinut să precizeze că relaţia cu E.ON din ultimele zile „a fost o dezamăgire”, dar nu poate să nu aprecieze efortul depus de echipele acestei companii care au lucrat pe teren mai bine de 24 de ore pentru remedierea defecţiunilor apărute la reţelele de alimentare a localităţilor cu energie electrică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplome şi albume cu Bucovina pentru echipele care au intervenit când judeţul Suceava era sub cod portocaliu.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Diplome şi albume cu Bucovina pentru echipele care au intervenit când judeţul Suceava era sub cod portocaliu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei