Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2015 - Anul XX, nr. 240 (6052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii pentru clienţii Iulius Mall Suceava

Joi, 15 Octombrie 2015 (15:28:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În această toamnă, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi cele mai interesante premii, care garantează distracţia la cote maxime. Îndrăgita destinaţie de shopping şi recreere te invită să descoperi „Unde mergem după shopping” şi ai şansa de a câştiga cele mai cool gadget-uri ale momentului sau experienţe cu adrenalină. În perioada 16 octombrie - 1 noiembrie 2015, la Iulius Mall Suceava, sesiunile de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei îţi acordă şansa de a câştiga premii pe măsura stilului tău tineresc. Tot ce au de făcut clienţii este să meargă cu bonurile la Centrul Info şi să completeze talonul care îi înscrie direct în competiţia cu adrenalină. Cei mai norocoşi trei clienţi, care vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, pe 18, 25 octombrie şi 1 noiembrie, vor primi câte un smartphone Samsung S6 Edge. Astfel, câştigătorii vor avea acces la jocuri, aplicaţii şi informaţii care să le asigure doza zilnică de distracţie. În urma extragerilor din fiecare duminică din perioada de desfăşurare a campaniei, alţi trei clienţi Iulius Mall vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor de a merge la cumpărături cu experienţe la înălţime, câştigând câte un zbor de agrement. Călătoria va dura o oră şi va fi deasupra judeţului Suceava, câştigătorii putând lua alături de ei în zbor alţi doi prieteni. În plus, zilnic, Iulius Mall oferă sute de premii. Primii 100 de participanţi din fiecare zi vor primi cadouri pe loc: bilete la Escalada Parc Gura Humorului, căni termos, mape, strick-uri de memorie USB, pături cu mâneci şi băuturi răcoritoare. Mai mult, pe 30 şi 31 octombrie, printre premiile instant se vor număra şi cele cu tematică de Halloween: vouchere pentru torturi cu figurine înfricoşătoare, turtă dulce sau brioşe decorate cu elemente specifice, măşti şi decoraţiuni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru clienţii Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii pentru clienţii Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei