Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2015 - Anul XX, nr. 240 (6052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenirea traficului de persoane

Pliante şi afişe cu mesajul Campaniei “Cere ajutor. Nu cerşi!”, împărţite elevilor din Pătrăuţi şi Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul programului Săptămânii Prevenirii Traficului de Persoane, 12-18 octombrie, specialişti din cadrul Centrului Regional Suceava au desfăşurat miercuri, 14 octombrie, o sesiune de informare a elevilor de la Şcoala Gimnazială ,,Constantin Morariu” din comuna Pătrăuţi şi Colegiul Tehnic,, Petru Muşat” din municipiul Suceava. În cadrul acestor activităţi au fost instruiţi 200 de elevi din ciclul gimnazial şi liceal cu privire la riscurile asociate traficului de persoane, fiind distribuite pliante şi afişe cu mesajul Campaniei ,,Cere ajutor. Nu cerşi!”.

Elevii au vizionat filmul documentar realizat în cadrul acestei campanii, în care specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane şi al Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii explică cauzele şi efectele fenomenului de trafic de persoane prin obligarea la cerşetorie. În diseminarea mesajului ,,Mâna întinsă nu primeşte ajutor, primeşte bani pentru traficanţi” au fost susţinuţi de o persoană publică, uşor de recunoscut şi apreciată de tineri, respectiv Călin Goia, liderul formaţiei Voltaj. Filmul documentar, cu o durată de aproximativ 15 minute, ilustrează ideea campaniei de prevenire în curs de derulare, fiind astfel uşor de înţeles şi atractiv pentru grupul ţintă selectat şi promovând un mesaj unic, clar exprimat. Pentru eficientizarea modului de transmitere a mesajului antitrafic au fost prezentate câteva mărturii ale victimelor traficului de persoane în forma obligării la cerşetorie.

Cu sprijinul Poliţiei Locale Suceava şi al consilierului pe problematica romilor din cadrul Instituţiei Prefectului Suceava, Alina Stan, la sediul Primăriei comunei Pătrăuţi a fost organizată o activitate de informare a factorilor decizionali pe plan local, ocazie cu care au fost punctate anumite probleme cu care se confruntă cetăţenii acestei comune şi implicarea lor în prevenirea fenomenului de trafic de persoane prin obligarea la cerşetorie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pliante şi afişe cu mesajul Campaniei “Cere ajutor. Nu cerşi!”, împărţite elevilor din Pătrăuţi şi Suceava.
 Vizualizări articol: 1527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pliante şi afişe cu mesajul Campaniei “Cere ajutor. Nu cerşi!”, împărţite elevilor din Pătrăuţi şi Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei