Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2015 - Anul XX, nr. 240 (6052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La sfârşitul lunii

Suceava scapă de Pfeiffer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Suceava, executate de firma Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH & Co.KG, vor fi finalizate la data de 31 octombrie a.c. Primarul Ion Lungu a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că a avut o discuţie clarificatoare cu reprezentantul firmei în România, Dan Dănoiu, şi a primit toate asigurările în acest sens. ”Să-i ajutăm să scăpăm de ei”, a spus Lungu. El a mai arătat că proiecte de genul celui implementat la Suceava sunt din start greşite deoarece nu au prevăzute fonduri şi pentru refacerea integrală a străzilor afectate de lucrări şi că ar trebui corectată legislaţia şi în acest domeniu.

Proiectul de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Suceava a fost finanţat prin POS Mediu şi a însemnat extinderea cu circa 31,3 km a reţelelor de alimentare cu apă pe 76 de străzi şi reparaţii la 25,4 de km de conducte pe 67 de străzi din toate cartierele. Reţelele de canalizare de pe 70 de artere au fost extinse cu 32,7 km, iar cele de pe alte 15 străzi, în lungime de 6 km, au fost de reabilitate. Acest proiect a fost unul dintre cele mai stresante pentru suceveni; vreme de doi ani tot oraşul a fost răscolit, graficele de lucrări nu au fost respectate, modul de execuţie a ridicat nenumărate probleme atât locuitorilor, cât şi administraţiei locale. Extinderea şi reabilitarea reţelelor au costat 44,93 de milioane de lei (aproximativ 10 milioane de euro).

Promovarea investiţiei prin Programul Operaţional Sectorial Mediu s-a făcut prin intermediul Asociaţiei Judeţene pentru Apă şi Canalizare Suceava (AJAC) Suceava, de către ACET Suceava, operatorul regional, în baza contractului de finanţare dintre Ministerul Mediului şi Pădurilor, în calitate de autoritate de management, şi ACET Suceava, în calitate de beneficiar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava scapă de Pfeiffer.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava scapă de Pfeiffer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei