Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2015 - Anul XX, nr. 75 (5887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Endermo Clinic

Aparatul care înlocuieşte sala de forţă şi cea de fitness

Agenţii societăţii de pază şi protecţie NG Grupul de Securitate Suceava şi-au mutat orele de antrenament din sălile de forţă ori fitness la Endermo Clinic, de pe strada Mărăşeşti, din municipiul Suceava, clinică care are în dotare un adevărat laborator sportiv într-un singur aparat. Huber Motion Lab.

Reprezentanţii clinicii arată că aparatul are la bază mai multe discipline sportive: fotbal, rugby, baschet, tenis, golf, patinaj, schi, snowboard, înot, box, judo, iar o şedinţă de Huber Motion Lab, timp de 35 de minute, echivalează cu multe ore de fitness şi o oră de aerobic. În plus, clientul se bucură de toate beneficiile tehnologiei antrenamentului cardio, stretching, pilates, tonifierea muşchilor.

Practic, programul de ardere a grăsimii asociază cardio cu antrenamentul muşchilor.

“Încercând şi reuşind să obţineţi o serie progresivă de mişcări, faceţi din acest antrenament un exerciţiu distractiv şi captivant. În mai puţin de 3 minute, corpul intră în zona de maximă ardere a grăsimii”, explică specialiştii Endermo Clinic, subliniind că şedinţele la acest aparat presupun un antrenament complex, fizic, mental şi tehnic, toate într-unul singur.

Clientul se aşază pe platforma oscilantă a aparatului, se prinde de braţele acestuia şi începe o serie de exerciţii interactive 3D (aparatul are integrate peste 400 de exerciţii), schimbându-şi periodic poziţia corpului, în funcţie de rezultatele pe care doreşte să le obţină şi antrenamentul ales, fiind ajutat la început de un specialist Endermo Clinic.

Practic, rolul lui Huber Motion Lab este acela de corectare a posturii, de ardere rapidă şi eficientă a grăsimilor, scădere în kilograme şi centimetri şi câştig de masă musculară.

“Platforma oscilantă generează o instabilitate mică, cadrele mobile, o instabilitate mare, mânerul captează puterea, feedback-ul de pe ecran furnizează informaţii şi corpul se adaptează. Toate lanţurile de muşchi se reactivează, toate grupele de muşchi sunt obligate să lucreze împreună. Scopul: de a vă intensifica metabolismul şi de a vă conferi performanţe sportive spectaculoase în timp record”, completează reprezentanţii clinicii.

Antrenamentul pe Huber Motion Lab vă permite aşadar să combinaţi efectele ambelor antrenamente, atât şedinţe de antrenament cardio (arderea grăsimii), cât şi o şedinţă de antrenament muscular (modificarea grăsimii corporale).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aparatul care înlocuieşte sala de forţă şi cea de fitness.
 Vizualizări articol: 3443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Aparatul care înlocuieşte sala de forţă şi cea de fitness2.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de primavară, cu păpădie, arpagic şi tarhon Salata de primavara cu laptuci! Iata o reteta aparent simpla, cunoscuta de toata lumea. Ce-am mai putea inova? Si totusi, exista solutii...Ai trebuinta de: o salata verde (laptuca), 250g de branza (se poate si branza tofu, pentru cei care tin... Citeşte