Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2015 - Anul XX, nr. 75 (5887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Corectitudine

Şi-a recuperat banii pierduţi după ce angajaţii unei benzinării au vizionat înregistrările video

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din municipiul Suceava a reuşit să-şi recupereze 200 de euro cu ajutorul angajaţilor unei benzinării. Pe data de 18 martie, Constantin Cimpoeşu s-a deplasat la sediul unei bănci, de unde a scos suma de 200 de euro. Ulterior, bărbatul a ajuns la benzinăria Petrom de la ieşirea din municipiul Suceava spre Siret. Din neatenţie, banii pe care i-a scos de la bancă au căzut, fără ca suceveanul să realizeze acest lucru.

După ce a alimentat cu benzină, Constantin Cimpoeşu a părăsit benzinăria şi a sesizat lipsa banilor abia când a ajuns acasă. Pentru că nu ştia unde ar fi putut pierde cei 200 de euro, bărbatul a pus „cruce” banilor.

Spre surpriza sa, după aproximativ o săptămână a primit un telefon de la Poliţie. „M-au întrebat dacă eu sunt cel care a condus autoturismul care a alimentat cu benzină în ziua de 18 martie. Le-am confirmat acest lucru şi apoi mi-au spus să mă deplasez la benzinăria Petrom pentru a-mi recupera banii. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în recuperarea celor 200 de euro, mai ales că maşina pe care o conduc nu este pe numele meu, ci aparţine unei rude, iar munca pentru a ajunge la mine a fost oarecum îngreunată”, a spus Constantin Cimpoeşu.

Bărbatul a mai arătat că în momentul în care a ajuns la benzinărie a fost întrebat despre suma pe care a pierdut-o şi bancnotele în care erau cei 200 de euro. După ce au vizionat înregistrările video şi le-au confruntat cu persoana păgubitului, şefii benzinăriei Petrom au returnat banii pierduţi, făcându-i astfel o bucurie lui Constantin Cimpoeşu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a recuperat banii pierduţi după ce angajaţii unei benzinării au vizionat înregistrările video.
 Vizualizări articol: 4512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Şi-a recuperat banii pierduţi după ce angajaţii unei benzinării au vizionat înregistrările video5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de primavară, cu păpădie, arpagic şi tarhon Salata de primavara cu laptuci! Iata o reteta aparent simpla, cunoscuta de toata lumea. Ce-am mai putea inova? Si totusi, exista solutii...Ai trebuinta de: o salata verde (laptuca), 250g de branza (se poate si branza tofu, pentru cei care tin... Citeşte