Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2015 - Anul XX, nr. 75 (5887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

ATOP cere Consiliului Judeţean Suceava calculatoare, imprimante şi aparate foto pentru poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava i-a solicitat, luni, deliberativului judeţean, sprijin în dotarea poliţiei cu câteva echipamente absolut necesare pentru buna desfăşurare a activităţii deoarece bugetul Inspectoratului de Poliţie Judeţean este insuficient pentru aceste achiziţii. Consilierul Judeţean Gheorghe Iacob a solicitat sprijin pentru dotarea sediilor teritoriale de poliţie Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Gura Humorului şi Siret şi a Serviciului cazier judiciar de la reşedinţa IPJ, cu câte un computer şi o imprimantă, în valoare totală de 24.500 de lei (cu TVA inclus). Iacob a arătat că tehnica serviciilor menţionate este ”uzată şi neperformantă” şi nu se pot asigura servicii de calitate pentru cetăţenii judeţului. ”Menţionăm că în anul 2014, la nivelul judeţului au fost eliberate 50.064 de certificate de cazier judiciar, în creştere cu 12.479 faţă de anul 2013”, a argumentat solicitarea consilierul Iacob.

 

Bugetul IPJ pentru bunuri şi servicii este de 2,45 de milioane de lei

Acesta a mai afirmat că sunt 14 secţii de poliţie rurală, înfiinţate prin reorganizarea IPJ din anul 2012, care funcţionează în sediile posturilor de poliţie, iar dotarea este de la nivelul anului 2009, un computer la fiecare post de poliţie. ATOP apreciază ca absolut necesară achiziţionarea a câte unui computer şi a unei imprimante pentru fiecare din cele 14 secţii, valoarea investiţiei ridicându-se la  49.000 de lei (cu TVA inclus).

De aceleaşi echipamente au nevoie şi structurile criminalistice din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, respectiv de 17 echipamente a 3.500 lei/ bucata, cost total 59.500 lei, precum şi de câte două aparate foto semiprofesioniste, care ar costa în total 52.500 de lei.

Consilierii judeţeni vor analiza într-o întrunire viitoare aceste solicitări.

Conform informării prezentate de şeful ATOP Suceava, consilierul judeţean Gheorghe Iacob, bugetul alocat de Ministerul Afacerilor Interne şi de Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru anul 2015 este de 63.586.880 de lei, din care pentru bunuri şi servicii 2.465.880 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ATOP cere Consiliului Judeţean Suceava calculatoare, imprimante şi aparate foto pentru poliţişti.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATOP cere Consiliului Judeţean Suceava calculatoare, imprimante şi aparate foto pentru poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de primavară, cu păpădie, arpagic şi tarhon Salata de primavara cu laptuci! Iata o reteta aparent simpla, cunoscuta de toata lumea. Ce-am mai putea inova? Si totusi, exista solutii...Ai trebuinta de: o salata verde (laptuca), 250g de branza (se poate si branza tofu, pentru cei care tin... Citeşte