Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2014 - Anul XIX, nr. 236 (5745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Astăzi

Cea mai nouă şcoală din Fălticeni îşi sărbătoreşte ziua

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi, 10 octombrie 2014, Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Fălticeni, cea mai tânără şcoală din urbea de pe Şomuz, va aniversa 28 de ani de existenţă.

“Ziua şcolii” va fi marcată printr-o serie de manifestări care vor avea loc la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, între orele 9-12, dar şi în sălile de clasă.

Aşa cum ne-a informat directorul şcolii, profesorul Marius Pintilii, Şcoala “Ioan Ciurea” asigură un învăţământ de calitate, modern şi creativ, bazat pe experienţă, valori şi performanţă, într-un spaţiu şcolar plăcut şi sigur, format din 19 săli de clasă, cabinete şcolare, un laborator de informatică dotat cu tehnică modernă, o bibliotecă, iar până la sfârşitul anului vor fi finalizate şi lucrările de construcţie a unei săli de sport la standarde europene.

Inaugurarea oficială a clădirii Şcolii Gimnaziale Nr. 6 din Fălticeni a avut loc pe 15 septembrie 1986, evenimentul fiind consemnat în presa locală (ziarul “Zori Noi”) şi în presa centrală pentru copii (revista “Cutezătorii”). Pe 4 decembrie 1986 au început şi cursurile la această unitate de învăţământ, efectivele de elevi şi profesori formându-se prin transfer de la celelalte şcoli din oraş, care erau supraaglomerate. Din anul şcolar 1987-1988 s-au înscris copii din cartierul Republicii, în care funcţionează şcoala. Cei mai mulţi elevi înscrişi la această şcoală au fost înregistraţi în perioada 1995-1999, când numărul anual al şcolarilor a crescut la aproximativ 1.600 şi activau 74 de cadre didactice. Din 4 iunie 2004, şcoala a primit numele academicianului Ioan Ciurea, descendent al cunoscutei familii fălticenene Ciurea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai nouă şcoală din Fălticeni îşi sărbătoreşte ziua.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cea mai nouă şcoală din Fălticeni îşi sărbătoreşte ziua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval Porţii:1 (300 g)Timp de preparare:10-15 minuteCalorii:500 calorii / porţieIngrediente:Calamar intreg - 250 gTelemea de capră - 100 gCaşcaval - 100 gArdei gras - 30 gUnt - 30 gOrez basmatic - 50 gBoia dulce - 5 gMod de preparare:Calamarul se curăţă... Citeşte