Google
Tim-Group - Termopane
Tim-Group - Termopane
Tim-Group - Termopane
 
vineri, 10 oct 2014 - Anul XIX, nr. 236 (5745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5169 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2669 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
CAR Invatamant Falticeni
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   2 imagini |   ø fişiere video

Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval

Porţii:

  • 1 (300 g)

Timp de preparare:

  • 10-15 minute

Calorii:

  • 500 calorii / porţie

Ingrediente:

  • Calamar intreg - 250 g
  • Telemea de capră - 100 g
  • Caşcaval - 100 g
  • Ardei gras - 30 g
  • Unt - 30 g
  • Orez basmatic - 50 g
  • Boia dulce - 5 g
Mod de preparare:Calamarul se curăţă şi se spală sub jet de apă rece. Se taie o felie de 100 g telemea şi o felie de 100 g caşcaval. Între ele se aşează (în forma de sandwich) ardeiul gras tăiat julienne şi se introduce în interiorul calamarului.
Capătul liber al calamarului se sigilează cu o scobitoare. Se topeste ½ din cantitatea de unt menţionată mai sus, se amestecă cu boia şi se napează calamarul cu ajutorul unei pensule, pe ambele părţi. Se pune pe grătarul încins şi se întoarce periodic timp de 5-8 minute.
Separat se fierbe orezul cu sare, se scurge de apa şi se amestecă cu untul rămas.
Mod de servire:Calamarul fript la grătar se porţionează în 2-3 părţi şi se servete alături de garnitura de orez cu unt. Opţional se poate folosi un sos de lămâie sau de iaurt cu usturoi, după gust.

Pofta mare şi vă aşteptăm la Restaurant Centru Vechi!
0749222202

Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval0.05

Iulius Mall - Concertul Primaverii
Vanzare Service Automate Cafea
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval Porţii:1 (300 g)Timp de preparare:10-15 minuteCalorii:500 calorii / porţieIngrediente:Calamar intreg - 250 gTelemea de capră - 100 gCaşcaval - 100 gArdei gras - 30 gUnt - 30 gOrez basmatic - 50 gBoia dulce - 5 gMod de preparare:Calamarul se curăţă... Citeşte