Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2014 - Anul XIX, nr. 236 (5745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Migraţie

Alţi trei primari de la PDL au decis să se înscrie în PSD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alţi trei primari suceveni aleşi în anul 2012 din partea PDL au decis să părăsească acest partid şi să se înscrie în PSD Suceava, în baza prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2005 cu privire la migraţia aleşilor locali. Potrivit unui comunicat de presă al PSD Suceava, primarii PDL din comunele Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţan, Stroieşti - Mihai Senic şi cel din Vereşti, Dănuţ Gavriliuc, au semnat adeziuni la Partidul Social Democrat. Până în momentul de faţă aceeaşi decizie au luat-o şi primarii din Dolhasca, Maria Cojocariu, Berchişeşti - Violeta Zenovia Ţăran, Cornu Luncii - Gheorghe Fron şi cel din Mălini - Petru Nistor. Primarii din Dolhasca, Berchişeşti şi Mălini au fost aleşi din partea PDL, în timp ce primarul din Cornu Luncii a trecut la PSD de la PNL.

După aceştia, următorii primari care au semnat adeziuni la PSD au fost cei din Frasin, Marinel Bălan, Drăgoieşti – Vasile Petroaie, Frătăuţii Vechi - Artiom Ionesi, Hânţeşti – Daniel Olariu, Ostra – Ioan Oros, şi primarul din Preuteşti, Ion Vasiliu. La momentul în care aceşti cinci primari au părăsit partidele din partea cărora au fost aleşi, PSD Suceava a anunţat că şi 50 de consilieri locali au decis să se alăture social-democraţilor.

Unele dintre cele mai importante schimbări care au avut loc în baza ordonanţei cu privire la migraţia aleşilor locali s-au înregistrat în Consiliul Judeţean Suceava. Astfel, în cursul săptămânii trecute, consilierul judeţean PP-DD Adrian Isepciuc, dar şi consilierii PNL Cristina Teodorovici şi Brînduşel Nichitean au părăsit aceste partide şi au semnat adeziuni la PSD.

În baza aceleiaşi ordonanţe, alţi nouă consilieri judeţeni au decis să părăsească partidele din care făceau parte şi să devină independenţi. Este vorba despre consilierii judeţeni PNL Ioan Piticari, Raul Rotaru şi Gheorghe Ghişovan, consilierii judeţeni PDL Mihai Creţeanu, Cristian Cuciureanu, Mihai Voloşeniuc şi Bogdan Paul Boncheş, precum şi consilierii PP-DD Mihai Artene şi Petru Preutescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alţi trei primari de la PDL au decis să se înscrie în PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 3598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Alţi trei primari de la PDL au decis să se înscrie în PSD Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 oct 2014, 11:48:06
Alegatorii lor ar trebui sa tine cont de aceste curve, care se prostitueaza cu orice pret ptr. ciolan, JENANT , JENANT domnilor , eu unul clar nu v-as mai vota la urmatoarele alegeri.Ori esti de dreapta ,ori de stanga , in nici un caz nu poti fi de amandoua!
2.   Marsul traseisitilor trimis de
(10 oct 2014, 13:46:18
Am in fata o imagine.Un sir lung de primari si in fata Dragnea cu o halca mare de carne aburinda.Primarii se uita hipnotizati si urmeaza halca pentru a gusta o felie din ea.In realitate halca de carne aburinda este constituita din cele 2 miliarde de lei pe care Dragnea ii imparte primarilor traseisti.Sirul se mareste mereu,e lung cat toata tara.Primarii freamata la vederea banilor.Ochii sunt injectati de foamea de putere.Si toti il urmeaza orbeste pe Dragnea.Banii sunt luati de la investitii si coparticipare la fonduri europene.In fiecare zi ma rog divinitatii ca ordonanta traseistilor a lui Ponta sa ajunga la Curtea Constitutionala si aceasta sa o declare ilegala.Iohannis a facut plangere la DNA vizand aceasta ordonanta.Sper ca procurorii sa poata dovedi mita electorala,mobilul trecerii primarilor la PSD.
3.   Judecati gresit !!! trimis de
(10 oct 2014, 16:42:36
Care sunt sansele unei primarii de comuna aflate in opozitie, sa primeasca fonduri de la CJ sau de la Ministerul Dezvoltarii ??? Va spun eu 0 !!! Un primar competent pune pe primul loc interesul cetateanului. Daca as fi fost in locul lor, treceam si la UDMR daca erau la guvernare sa pot realiza ceva in localitate. Asa ca judecati obiectiv speta, si nu aruncati cu noroi ! Pe mine personal ma doare in cot ce culoare politica are primarul atata timp cat face ceva pentru localitatea unde imi desfasor activitatea si imi duc traiul !
4.   Ptr "Judecati gresit !!!" trimis de
(13 oct 2014, 22:16:29
Michel sau misel ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval Porţii:1 (300 g)Timp de preparare:10-15 minuteCalorii:500 calorii / porţieIngrediente:Calamar intreg - 250 gTelemea de capră - 100 gCaşcaval - 100 gArdei gras - 30 gUnt - 30 gOrez basmatic - 50 gBoia dulce - 5 gMod de preparare:Calamarul se curăţă... Citeşte