Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 297 (5504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Cadou” pentru hoţi

Le-au furat mii de euro şi mii de lei, după ce-au plecat de acasă şi au lăsat uşile neasigurate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sume importante de bani au fost furate din două case, una la Gălăneşti, cealaltă la Brodina, după ce proprietarii lor au plecat de la domiciliu şi au lăsat uşile neasigurate, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Faptele au fost reclamate la poliţie în cursul zilei de miercuri, iar acum poliţiştii încearcă să dea de urma hoţilor şi să recupereze pe cât posibil şi prejudiciul.

La Gălăneşti, Meliton I., în vârstă de 44 de ani, a reclamat că marţi, între orele 10.30 -12.00, s-a deplasat la moară împreună cu soţia, fără a încuia uşa de la casă, asigurând doar poarta de acces în curte.

Când s-a întors a găsit mai multe bunuri răvăşite, constatând că, în lipsa lor, au avut „musafiri” care le-au sustras nu mai puţin de 4.655 de euro şi 16.000 de lei.

Al doilea păgubit, Maria I., de 21 de ani, din comuna Brodina, a povestit că miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00, a plecat la un magazin din centrul comunei, lăsând ușa de la intrare în locuință deschisă și neasigurată.

„La întoarcere la domiciliu a constatat că în dormitorul locuinței sunt câteva obiecte de îmbrăcăminte răvășite și din portofelul ce se afla într-un dulap îi lipsește suma de 600 de lei din cei 1.850 de lei existenți și suma de 100 de euro din cei 200 de euro”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

         

I-au furat banii şi actele din maşină

Tot miercuri, a fost reclamat un alt furt la poliţie. Liviu G., de 34 de ani, din comuna Bosanci, şi-a lăsat maşina parcată în faţa casei, însă nu a asigurat portierele.

Persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un portofel în care se aflau: suma de 1.150 de lei, certificatul de înmatriculare al autoturismului, polița RCA, cartea de identitate și alte documente personale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

Recomandări preventive din partea poliţiei

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a transmis şi câteva recomandări preventive: „Facem un apel la cetăţeni să încuie uşile de acces atunci când părăsesc locuinţele şi chiar şi când sunt în interior, întrucât în această perioadă a anului, persoane şi grupuri de persoane, sub pretextul punerii în practică a unor obiceiuri tradiţionale, pot intra în curţi şi locuinţe şi pot sustrage diferite bunuri şi valori”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Le-au furat mii de euro şi mii de lei, după ce-au plecat de acasă şi au lăsat uşile neasigurate.
 Vizualizări articol: 1934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Le-au furat mii de euro şi mii de lei, după ce-au plecat de acasă şi au lăsat uşile neasigurate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei