Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 297 (5504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Are nevoie de ajutor

Alexia, o fetiţă de doar 2 ani şi 7 luni, luptă cu o boală cumplită, cancerul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La doar 2 ani şi 7 luni, Alexia Ştefana Aruxandei Jecalo, din Suceava, luptă cu o boală cumplită, cancerul. S-a născut pe 30 mai 2011 şi până acum câteva luni nu a făcut decât să mănânce, să crească normal, să se joace şi să îi bucure pe toţi cei din jur cu inocenţa şi farmecul ei. Din păcate, din septembrie 2013 totul s-a schimbat. Alexia a fost diagnosticată cu neuroblastom nediferenţiat (cancer la glanda suprarenală stângă), o boală cruntă ce părea că nu îi dă nici o şansă la viaţă. Fetiţa a demonstrat tuturor că este o luptătoare şi a rezistat la cincirunde de chimioterapie. Urmează alte trei runde, până în a doua parte a lunii ianuarie. Următorul pas îl constituie proceduri medicale de investigare a stadiului real al tumorii şi în funcţie de rezultate şi de cum reacţionează la tratament va fi cazul de operaţie şi transplant. După cum spun apropiaţii familiei: „Ea face tot ce depinde de ea: luptă cu chimicalele, cu durerile, cu teama…, iar doctorii i-au dat şanse de reuşită. De restul trebuie să ne ocupăm noi, familia, prietenii şi orice persoană care vrea să contribuie la viitorul ei”.

Ultima veste venită de la spitalul de copii din Iaşi, unde copila face chimioterapie, este îmbucurătoare. „Alexia a fost premiantă la ultimele analize... A primit rezultatele, care au fost atât de bune, încât doctorii i-au dat voie să plece acasă, până pe 6 ianuarie, înainte de runda următoare de chimioterapie. Suntem toţi foarte încântaţi că îl va aştepta pe Moş Crăciun în sânul familiei, iar cadourile sperăm că nu vor mai fi injecţii, perfuzii sau citostatice. În următoarele două săptămâni, Alexia va fi doar un copil care se va bucura de copilărie”, este cea mai recentă postare făcută de rudele fetiţei pe pagina http://alaturidealexia.wordpress.com/contact/, unde familia a ţinut legătura cu toţi cei care vor să-i dea o mână de ajutor Alexiei.

 

Alexia are nevoie de ajutorul tuturor

Pe plan local, sunt deschise centre de colectare a donaţiilor în reţeaua de Librării Alexandria şi în corpul E al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. 

Campania de colectare a donaţiilor pentru Alexia se va derula cu sprijinul Asociaţiilor Multicare Suceava şi Kontrast-E. În cazul în care puteţi şi vreţi să contribuiţi cu o sumă de bani la cheltuielile medicale viitoare, o puteţi face direct, în unul din conturile mamei Alexiei: Cont RON: ARUXANDEI ANA MARIA, RO71BTRL00701201B31485XX, BANCA TRANSILVANIA IBAN;Cont EUR:

ARUXANDEI ANA MARIA, RO64BTRLEURCRT00B3148501, BANCA TRANSILVANIA. Pentru orice întrebări, sugestii, îndrumări, recomandări aveţi următoarele date de contact: Mădălina Huzum (verişoara Alexiei), responsabilă de partea online a strângerii de fonduri: madalina.huzum@gmail.com, 0735 521 822;

Ana Huzum (mătuşa Alexiei) – pentru chestiunile de pe plan local, din Botoşani: huzum_ana_bt@yahoo.com, 0745 209 064, Ana Maria Aruxandei (mama Alexiei) – în cazul în care e ceva urgent şi trebuie discutat direct cu ea: 0744 926 451 (http://alaturidealexia.wordpress.com/contact/).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexia, o fetiţă de doar 2 ani şi 7 luni, luptă cu o boală cumplită, cancerul.
 Vizualizări articol: 2577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Alexia, o fetiţă de doar 2 ani şi 7 luni, luptă cu o boală cumplită, cancerul5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei