Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De Sf.Ilie

Trafic de coşmar pe străzile Sucevei, în zi de sărbătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de minute pierdute în trafic pentru o deplasare de numai câteva minute cu automobilul, mii de autoturisme blocate în trafic, nervozitate şi multă agitaţie, aşa a arătat Suceava vineri, în zi de sărbătoare, de Sf. Ilie.

Deşi lucrările de refacere a podului de peste apa Sucevei s-au derulat la fel ca în celelalte zile, adică pe un sens de mers, traficul rutier a fost dat peste cap mult mai mult decât în alte zile, din cauza numărului mare de participanţi la trafic, majoritatea veniţi să îşi facă cumpărăturile la Bazar şi centrele comerciale din fosta zonă industrială a Sucevei.

Aglomeraţia din trafic s-a resimţit de la primele ore ale dimineţii.

Dacă de obicei, dimineaţa, cel mai aglomerat era sensul de mers dinspre Burdujeni spre Centru, pentru că atunci mulţi merg la serviciu, vineri dimineaţă, fenomenul s-a manifestat mult mai amplu pe sensul opus, de coborâre dinspre Centru.

Înşiruite pe două benzi, autoturismele care mergeau spre Bazar şi mall-uri formau un şarpe uriaş, care pornea de la podul de peste apa Sucevei şi ajungea până în Centru, la McDonald’s.

Spre orele amiezii, traseul respectiv a devenit un adevărat calvar pentru toţi cei aflaţi în trafic, mai ales că şirul de maşini care circulau bară la bară a devenit şi mai lung, ajungând până pe strada Ştefan cel Mare, în zona magazinului Bucovina.

În aceste condiţii, a parcurge o distanţă precum cea de la Policlinică la Bazar a devenit o adevărată probă de stoicism, fiind necesară aproximativ o oră.

Pe partea opusă, adică dinspre Burdujeni spre Bazar, lucrurile au stat ceva mai bine, dar chiar şi aşa, şirul de maşini blocate pe Calea Unirii, înainte de sensul giratoriu, s-a prelungit adesea până pe pasajul CFR.

Din cauza aglomeraţiei, intervenţia maşinilor de Salvare şi a celor de Poliţie a fost mult încetinită, mai ales pe porţiunea unde se lucra, pe pod.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar pe străzile Sucevei, în zi de sărbătoare.
 Vizualizări articol: 1962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Trafic de coşmar pe străzile Sucevei, în zi de sărbătoare4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa va trebuie trimis de
(23 iul 2012, 03:50:44
Mai mergeti si pe jos sau cu autobuzul. Sau cu bicicleta ca e vara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei