Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

Start

Prima zi de spectacole la Zilele Municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria celor patru zile de spectacole incluse în Programul „Zilele Municipiului Fălticeni” a fost deschisă joi, când, la ora 20,30, prin sunet de trompetă, Rareş Atomei a dat startul cântecelor şi jocurilor populare.

Sub genericul „Tineri solişti de muzică populară din Fălticeni”, pe scena din Piaţa „Nada Florilor” au mai evoluat Valentin Bertea, Isabela Merlă, Eusebiu Gafiţa, Petronela Popa, Iulian Aghiniţei, prezenţe constante pe scena multor festivaluri folclorice şi concursuri din România, dar şi din străinătate, în cadrul cărora au obţinut numeroase premii I sau titluri de laureat. Acestorali s-au adăugat cu recitaluri individuale solistele de muzică populară Lenuţa Rusu, Viorica Duceac şi Dorina Hornea.

Spectacolul folcloric s-a încheiat cu evoluţia Ansamblului „Trandafirul” al Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birilic” Fălticeni, condus de Marian Ciuraru, a soliştilor vocali Ionel Livadaru, Marius Incău, Loredana Bolohan, Andreea Ghivirigă şi a soliştilor instrumentişti Toderică Turcu– trompetă, Alex Cosmin – vioară,Octavian Bolohan – Clarinet, Doru Vişan – saxofon şi Cristian Ursache – acordeon.

După spectacolul oferit de cei mai tineri interpreţi de muzică populară, Events Management Company, împreună cu prezentatorii Zilelor Municipiului Fălticeni, Anisia şi Cătălin, au organizat mai multe concursuri cu premii. Fălticenenii s-au întrecut la “cel mai rapid băutor de bere”, concurs care a  fost câştigat de Ionuţ, un tânăr care a băut un pahar de 400 de mililitri de bere în mai puţin de 10 secunde, concursul de forţă, dar şi la concursul “de dans la bară” dedicat bărbaţilor.

Seara s-a încheiat cu un spectacol de muzică dance oferit de ieşeanca Miss Top şi un recital cu diverse cover-uri care de-a lungul vremii au ocupat locul I în topurile internaţionale, susţinut tot de o ieşeancă, Gemeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima zi de spectacole la Zilele Municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Prima zi de spectacole la Zilele Municipiului Fălticeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Respect trimis de
(21 iul 2012, 19:31:37
Este normal ca hramul sa fie cinstit , dar sa fie facut in liniste si mare credinta . Ce se intampla acum la noi , o parte a ceremoniei nu are legatura cu simbolistica zilei de aceea aceste manifestari ar trebui sa aiba loc pe stadioane sau in locuri care sa deranjeze mai putin urbea si in special centrul civic . Avem doua stadioane spatioase dar nefolosite !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei