Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Infractori cu protecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum vreo săptămână, mândri nevoie mare de o mare victorie obţinută împotriva unei echipe neomologate în fotbalul internaţional decât cu derogare, o bandă de fotbalişti ai Stelei s-a gândit să sărbătorească evenimentul printr-o escapadă în staţiunea Mamaia. Dacă tot au ajuns acolo, au intrat şi într-o cârciumă de noapte. Unde, aflăm din gura barmanului  (care poate fi lesne acuzat de complicitate ori de favorizarea infractorului), „au consumat băuturi carbogazoase şi sucuri naturale”!! Se ştie că ăstea, carbogazoasele şi naturalele, te-ntărâtă. Aşa că ăştia trei stelişti, ba şi fotbalişti de Naţională, au pus mai întâi de o uşoară mardeală cu niscai fani, aşa, ca de-ncălzire, după care au tăbărât pe o maşină absolut nevinovată căreia i-au smuls şi spart o oglindă laterală.

Stimate cititor, dacă dumneata ai fi comis fapta, crezi că ai fi scăpat de pârnaie? Şi crezi că ar fi sărit să te apere, să zicem, directorul şi/sau patronul dumitale, care să te mai şi invite să spargi câte o oglindă de maşină zilnic, plata urmând s-o facă el, patronul?

Între altele, vorbele barmanului ăluia sunt de tot hazul: bietul dobitoc s-a gândit să-i „scoată” cumva pe ăia 3 cretinii, zicând că n-au băut ca porcii. Abia asta-i grav. Fiindcă dacă ar fi fost „muci” când au smuls oglinda, poate că mai aveai un pic de înţelegere (“eh, erau băuţi, nu ştiau ce fac”), dar dacă îţi vine să distrugi maşini după o cola şi-un nectar de caise înseamnă că eşti complet idiot.

Pe infractori îi apără însă şi un alt infractor: numitul Stoica, unu’ care dădea cu pumnii în spectatori acum câţiva ani. De la el nu se vede infracţiune în grup organizat, ci este semn de strânsă prietenie, cu efecte benefice asupra jocului echipei!! Peste toate, atât infractorul Becali, cât şi infractorul Stoica, deveniţi şi instigatori la noi fapte penale după ce au încercat, dovedit, favorizarea infractorilor, se declară revoltaţi că omul ăla, păgubitul, anunţă că va depune plângere penală împotriva infractorilor Tănase, Chiricheş şi Chipciu.

Să ne mai mire cumva că juniorii ăia care prin Serbia au tras o beţie soră cu moartea visează probabil toţi să ajungă într-o bună zi la Steaua?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infractori cu protecţie.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Infractori cu protecţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei