Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Monster Truck

Spectacol cu maşini gigant, cascadorii cu maşini şi sărituri prin foc, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Impresionantele “monster trucks”, maşini gigantice, capabile să treacă peste alte maşini şi să le strivească sub roţi ca pe nişte jucării, au fost aduse la Suceava de o familie de germani, care au organizat un adevărat spectacol, cu maşini, acrobaţii, foc şi multă adrenalină.

Cele două uriaşe maşini, considerate de mulţi vedetele spectacolului, “Samson” şi “Godzilla”, sunt cu adevărat monştri ai şoselelor, atât la aspect, cât şi la caracteristici.

Uriaşul albastru, “Samson”, este de fapt unul dintre primele modele de jeep-uri fabricate, Jeep Kaiser, căruia i-a fost păstrată caroseria originală, dar i s-au adus o mulţime de modificări, de la motorizare la aspectul general.

Astfel, motorul truck-ului “Samson” are 6.000 de cm cubi şi peste 500 de cai putere, cam la fel fiind structurată şi “Godzilla”, care, din maşina originală, mai are doar caroseria de Chrysler.

Roţile maşinilor sunt impresionante, fiind mai înalte decât un om care stă în picioare (peste 1,70 metri), depăşindu-l mult şi în grosime.

Cele două “monster truck”, cu o înălţime de peste 3,5 metri vor fi punctul culminant al spectacolului pe care îl susţine trupa coordonată de Alexandru Neigert timp de trei zile – vineri, sâmbătă şi duminică, de la 20.30.

Mai exact, acestea vor trece peste alte maşini, cu greutatea lor imensă, strivindu-le de-a dreptul, sub ochii spectatorilor.

Organizatorii spectacolului spun însă că au pregătit multe alte surprize – cascadorii periculoase pe două, trei sau patru roţi, maşini care trec prin perdele de foc şi acrobaţii impresionante.

Una dintre surprizele spectacolului este şi prezenţa în show a unui copilaş de aproape opt ani, care va demonstra ce bine se pricepe să conducă pe trei şi patru roţi.

La o vârstă fragedă, acesta are deja o experienţă mare în domeniu, lucrând pe maşini de la 3 ani.

“Este un show cum rar mai poţi vedea şi care nu va reveni curând, pentru că trupa urmează să plece într-un turneu internaţional, către ţări precum Austria, Norvegia şi Danemarca”, a spus Dumitru Ciobanu, reprezentantul firmei Miro Circus Variete.

Pe parcursul spectacolului vor fi făcute praf mai multe maşini achiziţionate prin programul Rabla.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol cu maşini gigant, cascadorii cu maşini şi sărituri prin foc, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spectacol cu maşini gigant, cascadorii cu maşini şi sărituri prin foc, la Iulius Mall5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prea putin Monster Truck trimis de
(22 iul 2012, 10:58:52
din pacate masinile mari nu intra amandoua in show iar cand intra dureaza vre-o 5 minute apoi gata. deci nu prea se merita in raport cu pretul 30 si 35 de lei pentru o ora in care iti arata si cum se da un baietel cu o trotineta.... trageti voi concluziile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei