Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Aglomeraţie

Sucevenii au umplut centrele comerciale din oraş de Sf. Ilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de suceveni au profitat de ziua de ieri, zi de sărbătoare, şi au ieşit la cumpărături şi au aglomerat mai toate centrele comerciale din oraş.

Ieri dimineaţă, de Sf. Ilie, drumul dinspre centrul oraşului spre Bazar, „gâtuit” de lucrările care se efectuează la podul peste apa Sucevei, era supraaglomerat, iar traseul menţionat se făcea în mai bine de trei sferturi de oră.

În Bazar, aglomeraţia era atât de mare, încât încă de la intrare se formase coadă.

Aleile din Bazar erau şi acestea suprapopulate de cumpărătorii care se opreau la fiecare tarabă. Unii probau pantofi, alţii îşi căutau costum de mire, se vindea orice şi se cumpăra aproape orice.

Mulţi dintre cumpărători au venit de la zeci de kilometri distanţă, profitând de ziua de sărbătoare, în care nu se poate munci la câmp, şi de vremea frumoasă de afară. Deşi nu aveau pe listă multe lucruri de cumpărat din Bazar, mulţi au venit la Suceava pentru că era zi de târg. „Am venit de la Marginea, nu avem mare lucru de cumpărat, dar ne mai plimbăm şi noi, mai vedem ce mai este nou şi apoi plecăm acasă”, a declarat unul dintre „vizitatorii” de ieri din Bazar.

Alţii au venit pentru cumpărături serioase, covoare, seturi de pat, perdele şi lustre. „Ne-am renovat casa şi am venit să ne luăm lucruri noi”, a spus Nicolae Azamfirei.

Pe de altă parte, comercianţii spun că vânzările nu cresc extraordinar de mult în zi de sărbătoare. „Mulţi vin gură-cască şi nu cumpără nimic sau cumpără mărunţişuri”, a spus o comerciantă din Bazarul Suceava.

Nu numai Bazarul era aglomerat ieri, ci şi hipermarketurile din zonă, foarte mulţi suceveni făcând-şi aprovizionarea. Parcarea de la Iulius Mall era foarte aglomerată, mai ales la orele dimineţii, când mulţi dintre sucevenii veniţi la Bazar şi-au lăsat maşinile în parcarea mall-ului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au umplut centrele comerciale din oraş de Sf. Ilie.
 Vizualizări articol: 2233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au umplut centrele comerciale din oraş de Sf. Ilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei