Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

3.000 de suceveni, la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu de la Iaşi

Duminică, 22 Iulie 2012 (16:32:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 3.000 de suceveni, membri PDL, dar şi simpatizanţi au fost prezenţi sâmbătă, 21 iulie, la mitingul de susţinere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu care a avut loc la Iaşi, în Piaţa Palatului Culturii, între orele 11-13. Alături de delegaţia suceveană s-au aflat liderii la vârf ai organizaţiei judeţene a PDL, în frunte cu preşedintele Gheorghe Flutur, secretarul general Ioan Bălan şi prim-vicepreşedintele Orest Onofrei.

Potrivit estimărilor deputatului Ioan Bălan, care s-a ocupat în mod direct de organizarea manifestării de la Iaşi în calitatea sa de secretar general adjunct regional, în Piaţa Palatului Culturii au fost prezente în jur de 15.000 de persoane, iar mitingul s-a desfăşurat în condiţii normale, exceptând situaţia în care s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică.

„Suceava a participat cu aproximativ 3.000 de delegaţi care au venit din toate colţurile judeţului, iar organizaţia de tineret a fost foarte activă. Acest eveniment, cu o singură excepţie, s-a desfăşurat în condiţii normale. Când am spus excepţie m-am referit la întreruperea cel puţin suspectă a curentului electric cam pe la jumătatea manifestării. Am depăşit momentul întrucât a existat un <plan B>, adică am avut pregătit un generator pe care l-am pus imediat în funcţiune”, a declarat Ioan Bălan.  

Pe scena amenajată în Piaţa Palatului Culturii s-au aflat liderii PDLVasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sever Voinescu, Cristian Preda, Teodor Paleologu, Monica Macovei, dar şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, toţi în cămăşi albe. Preşedintele PDLSuceava, Gheorghe Flutur, secretarul general al partidului la nivel naţional, a fost printre primii care s-au adresat mulţimii.

„USLse comportă ca noii mineri din 3-6 iunie, care dau bastoane pe spinarea statului de drept. Nu trebuie să-i lăsăm. Să spunem nu abuzului, celor care au dat cu economia în gard în aproximativ două luni, celor care au devalorizat leul, să ne apărăm preşedintele ales. USL-ul, ce-ati facut cu leul? L-aţi nenorocit. Nu trebuie să-i lăsăm să calce cu şenila tancului sovietic peste democraţie. Mergem la vot, stăm în picioare. Nu ne putem bate joc de 22 de ani de muncă a românilor, cu sacrificii”, le-a spus Flutur participanţilor la miting care purtau pancarte cu mesajele „Jos Ponta” şi „Băsescu, suntem cu tine”.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a apărut în scenă îmbrăcat cu un tricou albastru şi le-a cerut oamenilor să vină la vot, exprimându-şi convingerea că poporul va da o lecţie teribilă clasei politice pe 29 iulie.

„Am convingerea că poporul român va da o lecţie teribilă clasei politice pe 29 iulie şi asta va fi salvarea României. Toţi aliaţii noştri din UE şi din NATO spun că statul de drept nu e consolidat, dar România are o şansă unică, ca poporul ei să vină pe 29 şi să restabilească statul de drept şi să reintroducă România în parteneriatele europene. Partidele vin şi pleacă, ţara şi poporul rămân. Voi sunteţi aici stăpâni, nu partidele”, le-a spus Băsescu celor adunaţi în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi.

Băsescu a transmis oamenilor că, prin acţiunile lor, liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu fac decât să izoleze România în plan extern şi că votul din 29 iulie împotriva demiterii preşedintelui va dovedi că românii sunt deasupra clasei politice.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3.000 de suceveni, la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu de la Iaşi.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
3.000 de suceveni, la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu de la Iaşi2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 iul 2012, 22:23:41
este pacat de basescu ca si/a sacrificat mandatele de presedinte al Romaniei pentru un partid ca pdl care nu a putut sa adune mai mult de 10/12.000 de oameni la un miting organizat pe toata Moldova,cel din Iasi din 21.07.2012.ce sa mai spun de pdl/istii suceveni care au mers cu cateva sute de oameni dintr/un judet cu majoritatea primarilor de la ei.sa nu se faca de ras au anuntat ca au fost circa 3.000 de pdl/isti suceveni la Iasi dar n/o sa fie atitia nici duminica viitoare care sa voteze in tot judetul contra demiterii lui basescu.si cand ma gandesc ca pentru a compromite usl si a da o sansa pdl la alegerile din toamna a dat basescu tara pe mana lui Ponta care acum da de pamant cu el....................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei