Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antonescu: Traian Băsescu e o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, aseară, la Cotroceni, că Traian Băsescu este "o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament", iar miza referendumului este ca "întreaga Românie să fie salvată de la a ajunge o epavă".

"Traian Băsescu este în mod evident o epavă politică. Este o epavă politică prin discurs, prin atitudine, prin aspect, prin comportament şi, până la urmă, miza acestui referendum de care ne mai despart câteva zile este ca întreaga Românie să fie salvată de la a ajunge o epavă", a spus Crin Antonescu.

El a arătat că Traian Băsescu ar trebui să renunţe măcar la un lucru, şi anume să nu mai încerce să îl ameninţe.

"Nu pe mine să încerce să mă ameninţe sau să mă intimideze. Traian Băsescu ştie de ani buni că nu sunt omul pe care domnia sa să îl intimideze, să îl sperie, să îl ameninţe, să îl şantajeze. Dacă ameninţările cu puşcăria, pe care le lansează în fiecare zi, îi pot speria pe unii sau pe alţii din diferite partide care ştiu că au încălcat legea, că au dosare dubioase, la care se lucrează sau nu se lucrează încă, pe mine, Traian Băsescu nu are cum să mă sperie", a declarat preşedintele interimar al României.

El a afirmat că Traian Băsescu a reuşit, dintr-un adversar politic pe care nu l-a simpatizat niciodată, dar l-a respectat, să îl dezguste.

"Îi cer public, pentru bunul-simţ public şi pentru imaginea terfelită a României din ultima vreme, să renunţe la astfel de mijloace de luptă, la astfel de declaraţii, la astfel de forme de comportament delirant, care ne compromit pentru o durată lungă, în ochii tuturor acelora pentru care contăm", a mai spus Crin Antonescu.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi seară, că obiectivul celor din USL nu este demiterea şefului STS, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională, iar în prezent "suntem în faţa unei lovituri de stat în desfăşurare".

"Ei nu au ca obiectiv demiterea şefului STS, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii au încercat să creeze condiţiile unui raport care să ajungă la CSAT, în baza căruia să înceapă destituirea şefilor structurilor de securitate. Aceşti oameni sunt o clică de trădători. Nu ştiu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde în faţa legii", a afirmat Băsescu, înainte de a pleca de la sediul său de campanie, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

De asemenea, Băsescu a susţinut că "suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare".

"Suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare. Acum, paiaţa de la Cotroceni a trecut sau a încercat destructurarea... începerea destructurării structurilor de securitate ale statului român. Pentru asta va răspunde indiscutabil în faţa legii, nu numai el, toţi organizatorii acestei lovituri de stat", a mai spus Băsescu, înainte de a pleca din faţa sediului de campanie la volanul automobilului său Dacia Logan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Traian Băsescu e o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Antonescu: Traian Băsescu e o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BASESCU SI FURIA trimis de
(21 iul 2012, 11:07:16
România s-a adunat în jurul hăului. De o parte şi de alta, pe buza nămeţilor de căldură, două triburi, care formau altădată un singur popor, se privesc chiorîş. Uitătura e decupată din fotografiile cu preşedintele ţării, pe care unii l-ar sugruma, alţii l-ar pupa . În loc de nori, deasupra capetelor stă adunată furia. Ceea ce se aude nu e tunetul, ci trosnetul fălcilor încleştate. Fulgerele care izvorăsc din ochii mulţimii au puţin strabism. Lumea gîfîie întărîtată, iar răsuflarea ei adună în aer musculiţe de oţet. Ura şi cel care a inspirat-o seamănă ca două picături de Chivas.
2.   * trimis de
(21 iul 2012, 11:09:26
Băse,mă pot plimba cu vaporul în golul din mintea ta
Iar în ridicolul pe care-l creezi … mă pierd , categoric !
Cu cei 7 ani de-acasă ţi-ai achiziţionat diploma ?
Sau … ai devenit marinar prin plagiat folcloric ?!

Când o să-nceteze ridicarea pe soclu a neamului prost ?
Nu d’alta da-mi “provoacă repugnă” (vorba vecinului meu)
Mai vreau şi să FIE , m-am săturat de cum A FOST !!!
Sătul îs ca-n fiecare mers să calc pe vreo-unu’ pe bombeu

Băse (offff!) cu ce pomelnic de situaţie ne-am pricopsit ?!
Ambiguitatea ta (i)morală-i banală până la lacrimi
PDLiştii (colegii tăi de abjecţii) prea mult ne-au pedepsit
Când te trezeşti din beţie să vezi ce-ai făcut?când?zi-mi !
3.   AM APASAT BUTONUL TREI trimis de
(21 iul 2012, 11:09:28
Daca tot se vorbeste de asta am apasat butonul trei de la telefonul negru de la Cotroceni.
Alo, buna ziua domnule Radu.Ce doriti sa aflati de la mine?
Pai in primul rand numele dumneavoastra si cu ce va ocupati.
Numele meu chiar nu conteaza, puteti sa imi spuneti Batranul
De ce te-a deconspirat Basescu in direct la TV?
Vezi tu Radule, toti dictatorii sfarsesc prin a inebuni inevitabil, si de aici li se trage sfarsitul. Asa s-a intamplat si cu Napoleon, cu Hitler si cu toti ceilalti. Dupa un anumit numar de victorii incep sa se se creada invincibili si asta ii pierde. Cred ca pot face orice si nu mai au puterea de a rationa corect. Voi romanii numiti foarte bine asta “Dumnezeu le ia mintile”. Noi avem obligatia sa consiliem fiecare sef de stat de pe acest Pamant, iar cand incep sa nu ne mai asculte, ba chiar sa incerce sa ne deconspire, intr-un ultim gest disperat, asta inseamna ca au ajuns la sfarsit.

4.   BASESCU SI MESAGERUL trimis de
(21 iul 2012, 11:18:42
Basescu statea pe ganduri precum Ganditorul de la Hamangia.Cineva il bate pe umar.Cine esti tu?Eu sunt Mesagerul si iti aduc doua vesti rele si una buna.Cu care sa incep?Cu cele rele.Ok prima veste rea este ca daca parasesti palatul Cotroceni nu o sa mai ai pensia de 6000 roni/luna,nu o sa mai ai locuinta de servici vila lac3 in care ai investit 2 milioane euro.A doua veste rea este ca ai trei dosare penale (dosarul Flota in care 300 de vase au disparut in triunghiul Bermudelor,dosarul casa Mihaileanu si dosarul terenului Costel Casuneanu )Si care e vestea buna?
Ca nu vei sta la Alcatraz ci la Rahova.
5.   IMPARATUL NERO trimis de
(21 iul 2012, 12:00:06
Nero a dat foc Romei. Caligula şi-a făcut calul senator. Pe Nero l-a urât poporul. Pe Caligula l-a urât elita senatorială.Cât timp a dat foc României, elita noastră intelectuală a cântat din liră la picioarele şi a aşezat cunună de lauri pe fruntea despotului spân şi pizmaş. Poporul, "viermii", "pegra", "mahalaua", oamenii pe care Patapievici îi descria încă din 1996 în Politice drept "patibulari" iar Tismăneanu îi denunţa încă din 1998 drept parte a unei Europe de Est dominate de pulsiuni patologice, merită să fie striviţi. Dar iată că românii nu s-au gudurat la picioarele tiranului, ci s-au răsculat. Domnia lui Nero a fost pusă în pericol.Si atunci
Nero a mai dat odata foc Romaniei via Bruxelles.Sau cum a zis Ludovic a XV-lea "Dupa mine potopul".
5.1  RE: IMPARATUL NERO trimis de
(21 iul 2012, 12:20:47
Raducule crezi ca i se rupe cuiva de comenturile tale? Baselu e tatuca si il vom vota dea al naibi ca sai vaz spumele lui antonescu si grimasa lui ponta...toti sunt niste hoti dar prefer un hot european decat un partid de hoti comunisti.. ilici si cu sleahta lui lua-iar mama dracului
5.2  RE: IMPARATUL NERO trimis de
(21 iul 2012, 13:29:46
Alex nu din cauza lui Base te-ai dus la mama dracului in praznic in Spania la cules de capsuni , in loc sa muncesti in Romania de care-i plingi de mila ?
5.3  RE: IMPARATUL NERO trimis de
(21 iul 2012, 14:33:27
Apropo uitate in ochii lui Antonescu si in ochii unei potai de la rubrica hinghier .... vezi vre-o diferenta? Crezi ca un asa om poate reprezenta o tara ?Chiar de va castiga acu ( prin absurd ) scurta ai va fii domnia... cine dracu crezi ca il va vota in toamna....
5.4  RE: IMPARATUL NERO trimis de
(21 iul 2012, 15:59:19
Nu , dar nu am reusit sa prind "ambii" ochi ai GURU-ului tau cu trei dosare penale suspendate !
6.   VOTAM CUM NE DICTEAZA CONSTIINTA trimis de
(21 iul 2012, 13:40:43
Eu zic ca noi romanii vom vota pentru viitorul tarii noastre si al copiilor nostri nu ca sa-i facem in ciuda lui X sau Y.Iar chestia cu Ilici,stalin,USSR.mineriade,lo de stat,mineri,comunisti este o diversiune demna de Arici Pogonici.
6.1  RE: VOTAM CUM NE DICTEAZA CONSTIINTA trimis de
(21 iul 2012, 13:50:32
Ia nu te mai asimila TUTUROR românilor, tu derbedeu dintr-o sectă de amploarea a 29,5% din populație!
Nici tu să nu spui NOI românii dar nici vreo lichea din cealaltă sectă de 19,5 %.
Voi sunteți triburile alea încrâncenate care scrâșniți din dinți, vă priviți chiorâș și sunteți gata să săriți la beregată.
NOI, ROMÂNII avem în momentul de față alte preocupări stringente.
Printre ele ar fi și avertismentele Recent formulate de Shultz referitoare la iminența unor explozii sociale ăn Europa cauzate de nivelul ridicat al șomajului.
Ce o să faceți atunci, VOI românii celor 49 de procente când electorii vă vor cerceta cu parul integritatea elementului final al tractului digestiv?
6.2  RE: VOTAM CUM NE DICTEAZA CONSTIINTA trimis de
(21 iul 2012, 14:27:21
raducule ti se incalceste limba-n gura?..:))) voteaza pt copilul tau cum crezi tu ca e ok dar lasate de mancat ra....hat ca incepe sa puta si uite de al dracului ma duc sa votez cu baselu
6.3  RE: VOTAM CUM NE DICTEAZA CONSTIINTA trimis de
(21 iul 2012, 16:01:07
Pai tu votezi de-al dracului sau votezi pentru copii sau viitorii tai copii ?
7.   „De Vita Caesarum” - Suetoniu trimis de
(21 iul 2012, 13:43:40
De fapt împărații nebuni au fost ceva mai multișori dintre care cei mai iluștri sunt cei din sec I – Tiberiu, Caligula, Claudiu și Nero.
Abia mai apoi vine Vitellius și muuulți, muulți alții.
La noi avurăm până acum trei scrântiți în jilțul de la Cotroceni – the smiling owl, the defeated goat and the tipsy sailor.
Cine urmează? Care este oferta ospicioasă a USL-ului?
Numai când mă uit la albastrul tulburiu al privirii lui Lilium îmi vine să emigrez în Sulawesi
i dont want to see
Și cu asemenea limbaj se vrea să se atragă simpatizanți și votanți? Nțțț!not listening
8.   AGRESIVI SI VULGARI trimis de
(21 iul 2012, 14:30:33
Asta e o caracteristica a basistilor .Sunt agresivi si vulgari.ca si seful lor.
8.1  RE: AGRESIVI SI VULGARI trimis de
(21 iul 2012, 15:03:18
Răducu!
referitor la „băsiști”
află că NU VOTEZ deși voi fi permanent într-o secție de votare.
NU votez dintr-un milion de motive:
a) așa la sanchi, in baza dreptului babilonian care prevede oci pentru oci. Undeva prin 2007, am avut ocazia să văd un răspuns prezidențial, obținut ABIA în urma formulării plângerii prealabile cf. art. 7 din Legea contenciosului. Știi ce spunea acolo în două rândulețe siktirești?
„Cererea dvs. EXCEDE prerogativele prezidențiale”
Motiv pentru careconsider că, situația de kakao în care a ajuns Zeus, EXCEDE PREROGATIVELE MORALE CETĂȚENEȘTI. Uite așa de-al naibii ca să fie Hammurabi încântat;
b) apoi ar mai fi faptul că NU AM NICI O OFERTĂ VIABILĂ, înafara unei manipulări și dezinformări colosale. Radule, unii mai în etate, trecuți prin ciur și prin dârmon, adicătelea care s-au fript cu nenumărate ciorbe komsomoliste, nu mai înghit pe nemestecate prejudecăți de tipul – „Tot ce zboară se cheamă că-i elicopter!”
În definitiv este o atitudine sănătoasă, dictată de diversitatea evenimentelor experienței acumulate și are ca punct de origine neîncrederea lui Toma care voia să pună deștu-n rană. La fel și NOI, scepticii, imităm extazul declamativ arghezian: „Vreau să (te) pipăi și să urlu: ESTE!”
Ei bine, pipăitul acesta se referă la o atitudine concretă și reală din partea celor care acum desfășoară cruciade ideologice. Vreau să văd o ofertă reală din partea celor 2 și mai ales o atitudine de scindare DEFINITIVĂ față de tarele trecutului: ILICI, VARANUL, HREBE, Miki, Vangelie, Oprișan, Voicu, Sârbu, Patriciu, Vântu, etcaetera - ejusdem farinae.
Până când nu voi avea certitudinea că victor și crin sunt pe picioarele lor și nu sunt păpuși de lemn în mâna sforarilor dinozauri , NU LE VOI ACORDA UN CEC ÎN ALB indiferent dacă aceasta folosește sau nu cuiva.
8.2  RE: AGRESIVI SI VULGARI trimis de
(21 iul 2012, 15:04:47
c) înțelepciunea vârstei mature, a experienței acumulate și a erudiției dobândite prin tocirea coatelor mă împiedică IREMEDIABIL de a mai participa la ÎNCĂ O MASCARADĂ. Ți-o spune un elector care a dat primul vot în 90 pe ILICI, apoi a votat constituția noi Românii (ce vremuri inocente!)
De atunci și până acum am punctat fiecare tur de alegeri, mai puțin 2 care mi s-au părut a fi mânăreli:
- constituția din 2003 pe care am analizat-o și am catalogat-o ca fiind O PORCĂRIE ( timpurile prezente îmi confirmă verdictul)
- apoi europarlamentarele alea deșucheate la care BESV se întorcea cu spatele la urnă să nu fie nevoiți să vadă cele 10 voturi obligatorii ale EBEI. În rest am punctat fiecare tur de alegeri, atât ca opțiune cetățenească dar mai ales ca activitate exemplară în vreun birou electoral.
Dar de data asta spun un PAS răspicat. Voteze cine-or vrea: simpatizanții, dușmanii, tinerii, bătrânii, diaspora, fantomele din subsolurile ambasadelor, pasagerii etilici ai autobuzelor turistice, nu-mi pasă.
Opțiunile general acceptate la un vot sunt : pentru, contra și abținere.
AM VOIE SĂ MĂ ABȚIN?
d) singurul lucru din cruciada copiilor desfășurată pe rețele sociale și pe sticla tembelizoarelor este rata de absenteism finală, care poate varia cu +/- 5%, știindu-se că marja maximă de „influențare” turistică a unui tur de alegeri este de maximul 5 puncte procentuale. A spus-o Cristian Pârvulescu încă din 2004 și de 8 ani de zile s-a tot confirmat.
DECI; așteptăm rezultatul zilei de 29, fără bucurie și fără tristețe, rezultat ăn urma căruia vom stabili definitiv TRIBURILE: câți la sută sunt feseniști de stânga, câți la sută sunt feseniști mimetizați în dreptaci și câți la sută sunt Indignados ultrascârbitus.
AM ZIS!
p.s. ce naiba e cu sondajul acela din partea dreaptă?
9.   IMPARATUL BASE trimis de
(21 iul 2012, 14:35:17
Cică era o mare reuniune mare la palatul Buckingham, cu tot soiul de nobili şi capete încoronate. Şi se nimereşte din greşeală şi nea Băse p-acolo. Încep prezentările:
"Maiestatea sa regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord, din casa de Windsor"
"Înălţimea sa principele Otto din casa de Habsburg"
"Excelenţa sa prinţul Louis, conte de Paris, din casa de Bourbon".
La care Băse, rotindu-şi jenat basca de marinar în mîini, se prezintă şi el: "Împăratul Traian I-ul Băsescu din Casa Mihăileanu"
10.   Am pierdut cu totii increderea, linistea, bucuria? trimis de
(21 iul 2012, 14:49:05

Ne-am pierdut increderea, linistea, bucuria, certitudinea, energia?
Se vede dupa intoleranta pe care o aveti si dupa cum va jigniti in ce situatie de dezbinare este socitatea care ne-a impus-o Base!?
Am ajus in situatia groaznica... sa ni se para normala starea de rau, incat refuzam sa traim starea de bine si sa o tratam ca pe o stare anormala, ireala, trecatoare.
10.1  RE: Am pierdut cu totii increderea, linistea, bucuria? trimis de
(21 iul 2012, 16:02:11
Sustin 100% !
11.   Să nu uiți, DARIE! trimis de
(21 iul 2012, 16:33:26
Răducu, voi nu știți să postăciți!
Nu știu de unde naiba v-a adunat dar, în afară de papagal cârâitor n-aveți nica în tărtăcuță.
Hai să-ți dau eu o meditație grasă și gratuită, cu țintă predilectă diaspora.
În primul rând trebuie să rețineți că cei plecați dincolo sunt de o diversitate exasperantă, motiv pentru care este foarte greu să elaborezi un mesaj cu efect șoc asupra conștiinței lor.
La care aș veni eu cu o găselniță pe care mi-a propus-o un diasporean cu veeechi state de servicii.
Mai ține minte cineva Ordonanța Guvernului Nr. 28/2005?
Nuuuuu! Careeee?
Cum care! Aia care modifica niște articole din Legea privind regimul pașapoartelor în sensul că ERAU REȚIUNUTE LA FRONTIERĂ PAȘAPOARTELE CELOR CARE AU SĂRIT DIN VIZĂ!
Iar la ieșire trebuia să prezinți motivul plecării, invitație, card Visa cu un miliard de dolari, cazier, foaie matricolă, fișă medicală, autobiografie, autocritică, recomandare de la premar și de la meliție.
Acum treaba este că ordonanța a fost pusă în aplicare undeva pe la jumătatea lui iulie 2005 și i-au fost modificate și încetate efectele undeva prin august 2005.
Dar, în luna/lunile astea, mulți truditori prin străinătățuri au îmbătrânit cu câțiva ani într-o singură zi – valabil atât pentru cei care au intrat ÎN ȚARA LOR și au rămas fără un document personal de călătorie, dar valabil și pentru cei care cruceau și dumnezeiau în no-mans-landul dintre vămi, întrebându-se cum DRAAQU E POSIBIL SĂ NU POATĂ INTRA LEGAL ÎN ȚARA LOR.
Acum de ce am adus în atenție acest amănunt trecut în penumbra uitării?
Ca să aibă subiect de meditație diasporenii cei vânjoși care cică se duc unii să pună pe DA iar alții să pună pe NU.
11.1  RE: Să nu uiți, DARIE! trimis de
(21 iul 2012, 16:34:39
Știți cine era prim ministrul care a promulgat orgdonanța: Călin Popescu Citroen Tăriceanu.
Dar știți cine a contrasemnat-o? Vasile BullDog Blaga.
Dar cine era prezident în 2005 că eu am căpătat dintr-odată un mare „lipsus”?
Hai BAFTĂ, UĂI, la referendum și să ne auzim cu bine!
-----------
p.s. Cătălin rămâne dator vândut c-o bere Schlossadler! O lasă plătită la padrino, pentru la vară când oi veni și eu în țară.
12.   Romanii trimis de
(21 iul 2012, 18:00:13
Romanii=Curve.......istoria o demonstreaza ,iar papagali mereu au fost si sau dat mari in spatele monitorului
13.   MITING PRO BASESCU LA IASI ???? trimis de
(21 iul 2012, 19:04:28
Apar primele incidente. Un grup de pensionari criticau cu poftă lipsa de raţiune a celor care se mai încumetă după atâtea suplicii să-l sprijine pe preşedintele care le-a tăiat din merindele fiecărei luni, salariile şi pensiile. „Nu vezi că luptă cu corupţia!”. „E de faţadă, omule tâmpit, e ultima lui carte”. La care pedelistul îl loveşte pe adversarul uselist în piept.Tocmai ce soseşte în piaţă, primită cu un cor de aplauze, dar şi fluierături, aşa-zisa flacără a democraţiei. Un tânăr ce zâmbeşte tâmp o poartă în braţe ca pe o comoară. E fericit că a intrat in istoria politică a României. Vorbeşte Gheorghe Flutur, cel neales de popor la Suceava. „Luptaţi pentru apărarea României europene”, e cea mai superfluă propoziţie pe care a putut să o rostească. Deja strigătele de protest ale acestora acoperă vorbitorii de la microfon. . „Ieşi afară, javră ordinară”. „Huo!”. „Criminalul”. „Hoţul, vânzătorul de flotă”. „Băsescu, nu uita, Rahova e casa ta!”. La fiecare ridicare de ton a celui de la microfon, tunetele protestatarilor se înalţă la cer.
14.   Cei de afara trimis de
(22 iul 2012, 12:33:12
parerea mea e urmatoarea: cei care au plecat sa munceasca inafara tarii ar fi bine sa se abtina de la comentarii; doar prin faptul ca nu platiti taxe, ca sa nu zic ca va doare la banana de masurile "anticriza" luate in Romania fiindca nu va privesc, ATI PIERDUT DREPTUL DE A VA EXPRIMA OPINIA!

P.S. da, domnule TAZMANIANDEMOON, abtine-te de la vot. fa-o pentru base!
14.1  RE: Cei de afara trimis de
(22 iul 2012, 12:56:32
Dar banii noștri care până la urmă ajung în România sunt frumoși,nu?Vrei nu vrei,automat au repercusiuni și asupra voastră.Nu vreau să intru în amănunte pentru că ajungem la o discuție fără final exact ca discuțiile dintre pocăiți și alte religii.Cât despre situația din Ro,mi se rupe la 11 metri în fața p.Votați cum vreți,eu unul prefer să fac altceva în acea zi.De exemplu aș putea câștiga 100 de euro tăind frunze la câini sau să stau pe fițuica asta nenorocita și să înjur portocalii ca tine.Să mori bine!
15.   Fresh air trimis de
(22 iul 2012, 12:49:03
Prima conditie pentru a avea o alta perspectiva asupra lumii ce va inconjoara ,ar fi aia de a scoate capul dintre bucile lui Basescu ,altfel ,este evident ce vedeti si ce scoateti pe gura...
16.   ... trimis de
(22 iul 2012, 13:05:21
A tunat de i-a adunat. Ma refer la Basescu si Antonescu, Ponta si Udrea, s.a.m.d.
Cred ca cineva ne-a blestemat sa ne conduca asemenea specimene.
Istoria spune ca am avut o perioada cand ne conduceau austriecii (judecatori austrieci, functionari austrieci, cine stie... cunoaste). Oare suntem condamnati ca sa se repete ceea ce a fost ?
17.   Alba-neagra trimis de
(22 iul 2012, 17:33:15
Puneți votul pe"DA" adică sunteti de acord ca președintele să ramâna în functie.
18.   Epave trimis de
(22 iul 2012, 22:30:53
Chiar mi-i scarba de toti policienii astia de c...-at, dar cand mai vad si coment-urile unor jegosi ca ''antonescu'', (macar de-ar fi maresalul, poate ne scapa de toti!), chiar ca-mi vine sa vomit, scursura asta , care a'' lipit '' liberalii de comunisti, cred ca Dl.IULIU MANIU se invarte in mormant......
19.   Cauza pierduta trimis de
(23 iul 2012, 03:46:57
Ma gandeam sa-l votez pe Basescu, dar m-am razgandit. Pentru ce sa-l votez pe Basescu ?! Sa dea liber la Rosia Montana? La poluare? Sa-i numeasca pe tigani Romi? 8 ani s-au dus si ce-a facut? A bagat-o pe fica-sa europarlamentara ! A vandut flota pe doi lei. Si nici nu are aspect de presedinte.
20.   Www trimis de
(23 iul 2012, 08:11:09
un NU hotarat suspendarii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei